Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.669
% 3.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.669
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SEC, Binance.US’nin Voyager Varlıkları için 1 Milyar Dolarlık Anlaşmasına İtirazda Bulundu

Binance.US Voyager

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance.US‘nin iflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager’ın varlıklarını 1,02 milyar dolara satın alma teklifine itirazda bulundu.

SEC başvurusunda, Binance.US’nin açıklama beyanında yer alan bilgilerin yeterliliğini, özellikle de kripto borsasının “bu büyüklükte bir işlemi gerçekleştirme” kabiliyetine ilişkin ayrıntıların yanı sıra Binance.US’nin müşteri varlıklarını nasıl güvence altına almayı planladığını ve Binance.US’nin kripto para portföyünü nasıl yeniden dengeleyeceğine ilişkin ayrıntıları sorguladı.

SEC, endişelerini Binance.US’nin avukatına ilettiğini ve önergelerle ilgili bir sonraki duruşmadan önce revize edilmiş bir açıklama beyanının sunulacağını söyledi. Voyager, 5 Ocak’ta yapılacak bir duruşmada varlıklarının satışı için iflas mahkemesinin onayını almayı planlıyor.

Satışa Karşı İtirazlar Sürüyor

Ayrı olarak, Teksas Eyaleti Menkul Kıymetler Kurulu ve Teksas Bankacılık Departmanı, Voyager ve Binance.US’nin “Teksas yasalarına uygun olmadığını ve Teksas’ta iş yapmaya yetkili olmadığını” iddia ettikleri için satışa itirazda bulundu. Ayrıca “belirli eyaletlerdeki alacaklılara sağlanan farklı muameleye” de itiraz ediyorlar.

1.02 milyar dolarlık teklif, Voyager’ın mevcut piyasa değeri yaklaşık 1.002 milyar dolar olan kripto para portföyünün adil piyasa değerini ve 20 milyon dolarlık ek değer artışını temsil ediyor. Bu yılın başlarında iflas eden Voyager, başlangıçta varlıklarını şu anda feshedilmiş olan kripto borsası FTX’e satmayı kabul etmiş ve FTX varlıklar için rakipleri Wave Financial ve Binance’i geride bırakmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir