Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.768
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.768
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Schneider Electric, VeChain (VET) ile Ortaklık Kurdu

Elektrik devi Schneider Electric, ekosistem ortağı olarak VeChain’i (VET) tercih etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

VeChain, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Schneider Electric’in ekonomiyi dijitalleştirmek için VeChain’in olanaklarından faydalanacağını belirtti.

Schneider Electric’in yaklaşık 100 milyar dolarlık piyasa değerine sahip bir Fortune 500 şirketi olduğu düşünüldüğünde, ortaklığın önemi VeChain ve kripto ekosistemi için bir hayli artıyor.

VeChain Ortaklıklarını Artırıyor

VeChain, blockchain teknolojisini benimsemek isteyen kuruluşlarla ortaklık kurmaya devam ediyor. Çin’in İç Moğolistan hükümeti, VeChainThor blockchain’ini kullanacağını aıklamıştı.

VeChain teknolojisi şu anda gıda güvenliği, lüks ürünler, alkollü içecekler ve tarım dahil olmak üzere birçok farklı endüstride kullanılıyor. Platform, müşterilerine öğelerini takip etmesi için blockchain ve akıllı çip teknolojilerini bir araya getiren bir sistem sunarak, teknolojilerinin benimsenmesini sağlıyor.

Ek olarak VeChain, yakın zamanda ZumoSwap adlı yeni bir merkeziyetsiz borsayı (DEX) başlatarak, daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlıyor.

VET yazı kaleme alındığı sırada 0,0853 dolar üzerinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir