Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.159
% 4.63
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.159
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Santiment Verilerine Göre Balinalar, Bu 3 Dijital Varlığı Satın Alıyor

Kripto para balinaları, Santiment’e göre bu üç dijital varlığı satın alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Santiment, 120.200 Twitter takipçisine balinaların son iki ayda %41 daha fazla CRO satın aldığını söylüyor. CRO, Crypto.com ödeme, ticaret ve finansal hizmetler platformuna güç veren kripto para birimidir. Santiment, balinaları 100.000 ila 10 milyon CRO token tutan varlıklar olarak tanımlar.

Santiment’in yanı sıra Whale Stats verilerinde de son zamanlarda balinaların CRO alımlarını sık sık gördük. Hatta yazının yazıldığı sıradaki verilere göre top 1000 Ethereum balinası cüzdanlarda CRO tutmaya devam ediyor.

Yeni bir raporda Santiment, Ethereum tabanlı token’lar oluşturulmasına olanak tanıyan bir platform olan UMA’yı inceledi:

“Uma, altı hafta önceki en büyük yerel zirvesinden bu yana -%53 düştü, ancak ETH tabanlı projenin kilit büyük paydaşları çantalarına daha fazlasını eklemeye devam etti. Böyle bir fiyat düşüşü gerçekleştiğinde, büyük para sahipleri çantalarına aslında daha fazla token EKLEDİĞİNDE, bu, piyasaların olumlu hale dönmeye başlamasıyla yükseliş yaşanabileceğinin umut verici bir işaretidir.”

Balinaların biriktirdiği bir diğer altcoin, merkezi olmayan kripto para borsası Uniswap’ın yerel token’ı UNI. Santiment’e göre, 10.000 ve bir milyon UNI’si olan balinalar, UNI’nin zayıf fiyat hareketine rağmen ekleme yapmaya devam ediyor.

“Uniswap, 2021’in ilk yarısında gerçekten büyük bir artış gören, ancak ikinci yarısında düşüş yaşayan kilit DeFi (merkeziyetsiz finans) projelerinden biridir. Düzeltmeye rağmen, büyük adresler yalnızca Aralık ayında +%4,1 daha fazla tutarak çantalarına daha fazlasını ekledi.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir