Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.508
% 3.47
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.508
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Santiment: SHIB Değil! Balinalar Hızla Bu Altcoin’den Alıyor

On-chain analiz firması Santiment’in en son verilerine göre ağdaki en büyük Cardano adresleri yaklaşık 200 milyon token biriktirdi. Bu veriler, yedi aylık damping deneyimine sahip altcoin sahipleri için yenileniyor.

Balinaların hedefindeki altcoin: Cardano (ADA)

Santiment tarafından sağlanan on-chain verilerin gösterdiğine göre, ADA balinaları, Aralık 2021’den bu yana varlıklarını aktif olarak satarken, eğilim yalnızca birkaç hafta önce değişti. Trenddeki değişim büyük olasılıkla Cardano’nun aşırı satım seviyelerine bağlı. Santiment, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

1 milyon ila 10 milyon dolar ADA tutan Cardano balina adresleri, 7 aylık bir damping döneminden sonra (-1,7 milyon dolar daha az ADA) son 5 hafta içinde çantalarını biriktiriyor (196 milyon dolar daha fazla ADA). En büyük 9. piyasa değeri varlığı, son zamanlarda Şubat 2021’de bu kadar düşük fiyatlara ulaştı.

Uzmanlara göre DeFi endüstrisinin muazzam büyümesi, Cardano’nun TVL’si çeşitli platformlarda ve akıllı sözleşmelerde kilitlenen 300 milyon doları aştığından, balina adreslerindeki fonların hareketindeki değişimi takip etti.

Cardano (ADA) fiyat performansı

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere balinalar ADA’yı aktif olarak stake ederken, TradingView tarafından sağlanan günlük grafiğe göre, temel alınan Cardano varlığının fiyatı herhangi bir ilgi çekmiyor gibi görünüyor. Grafiğin gösterdiğine göre, ADA 1 Nisan’da yerel en yüksek seviyeye ulaştığından bu yana değerinin %35’ini kaybetti.

Ancak kripto analisti Arman Shirinyan’a göre, piyasadaki balinaların mevcut fon dağılımıyla farklılık açıkça görülebilse de, aynı metrik ile ADA’nın Ağustos-Nisan aralığındaki fiyat hareketi arasındaki korelasyon, büyük ADA cüzdanlarındaki fonların hareketiyle tamamen tutarlı.

Böyle bir eğilime dayalı fiyat performansları, kriptonun hareketini belirlediğinden, balinalar tarafından ADA üzerinde güçlü bir kontrol olduğunu gösteriyor. Analist, Mart ve Nisan aylarında görülen trade hacminin, Cardano’nun uzun vadeli yönünü değiştirmediğini belirtiyor. Piyasa değeri açısında CoinMarketCap’te 9.sırada yer alan altcoin, yazının yazıldığı sıralarda günlük bazda %0,35 kayıpla 0,7693 dolardan işlem görüyordu. ADA, 8 ay önce görmüş olduğu 3,10 dolarlık tüm zamanların en yüksek zirvesinden %75,13 aşağıda bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir