Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.398
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.398
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Santiment: SAND ve Bu 3 Altcoin “Satın Al” Bölgesine Girdi!

Kripto para analiz firması Santiment, The Sandbox (SAND), 1inch (1INCH), Loopring (LRC) gibi altcoin’lerin satın alım aralığına yerleştiğini söylüyor. Coinmühendisi.com olarak şirketin son analizini aktarıyoruz…

Santiment SAND, 1INCH, LRC ve REN’e dikkat çekti

Kripto paralara yönelik çeşitli metriklerle yeni analizler sunan Santiment, yakın zamanda paylaştığı bir gönderide The Sandbox, 1inch, Loopring ve Ren Protocol’ün tokenlarının “satın al” bölgesinde olduğuna dikkat çekti. Santiment, bu analizini aktarırken geçtiğimiz son bir haftada yaşanan düşüşlerle beraber MVRV fırsat ve tehlike modellerine göre bu altcoin’lerin tarihi alım bölgesi olan dip alanlarına indiğinin haberini verdi. Şirket, bunun, tipik dip alanları açısından ortalama ticari getirilerin ilk 10’da olduğunu gösterdiğini belirtti.

Piyasa değeri/gerçekleşen değer (MVRV) metriği, bir varlığın piyasa değerinin gerçekleşen değerine olan oranıdır. İki değerleme yöntemini karşılaştırarak, MVRV oranı bize fiyatın adil olup olmadığına dair bir fikir edinmemizi söyleyebilir, bu da piyasanın zirvelerini ve diplerini almanın faydalı olduğu anlamına gelir. Bu metrik, dolaşımdaki coin’lerin ortalama kâr ve zarar durumunu da gösterir ve kripto paraları düşüşte satın almak isteyenlerin daha çok kullandığı bir ölçüm olarak karşımıza çıkıyor.

Piyasalar kırmızı renkte

Santiment’in satın alım işareti verdiği kripto paralar ise, şu anda kırmızı tahtada işlem görüyor. Daha önce de bildirdiğimiz üzere kripto para piyasasındaki en son artan volatilite, 24 saatlik bir ölçekte 400 milyon doları aşan tasfiyelere neden oldu. BTC, bu sefer 36,000 doların biraz üzerinden işlem görüyor – bu 3 Şubat’tan bu yana yeni en düşük fiyat noktası oldu. BTC yaklaşık 3.000 dolar kadar değer kaybetti ve bu durum altcoin’leri de etkiledi. Yazım sırasında, Santiment’in işaret ettiği coin’lerin fiyat durumuna bakıldığında SAND yüzde 11.45’lik bir düşüş ile 2.97 dolardan, 1INCH yüzde 11.48’lik düşüş ile 1.37 dolardan, Loopring (LRC) yüzde 11.17’lik düşüş ile 0.76 dolardan, REN ise yüzde 11’lik düşüş ile 0.27 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir