Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.129
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.129
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Santiment Listeyi Verdi: Bu 7 Altcoin, Tarihi Alım Bölgesine Girdi!

Yedi popüler kripto para birimi, önde gelen bir kripto analitik firması tarafından şu anda “çok fazla satılmış” altcoin projeleri olarak listelendi. Bu coin’ler ATH seviyelerinden %50’den fazla kaybetti ve ilk yükseliş belirtilerini gösteriyor…

Bitcoin’in durgunluğunda bu 7 altcoin yükseliş sinyali veriyor

Yakın tarihli bir tweet’te Santiment, aşağıdaki kripto para birimlerinin “tarihsel olarak mükemmel bir satın alma bölgesinde” olduğunu paylaştı:

Fantom (FTM), Curve DAO Token (CRV), 1inch (1INCH), Enjin (ENJ), Chiliz (CHZ), Loopring (LRC) ve Skale (SKL) hepsi “tarihsel olarak mükemmel bir satın alma bölgesinde.

Ancak, Santimen’e göre altcoin fiyatlarının daha da düşmesi muhtemel:

Kripto fiyatları dalgalanmaya devam ettikçe, kripto para birimleri belirgin şekilde farklı yörüngeler aldı ve ortalama yatırımcı getirilerine dayalı olarak belirgin şekilde farklı sonuçlar üretti. Sonuçlarda farklı zaman dilimleri kullanarak kripto para birimlerinin büyük çoğunluğunu aşırı satım olarak görüyoruz, ancak bazı ek düşüşler oldukça akla yatkın.

FTM, CHZ, ENJ ve LRC zirve fiyatlarından önemli ölçüde uzaklaştı

Ölçeklenebilir bir akıllı sözleşme özellikli Blockchain olan Fantom (FTM), takas ve ödeme protokolü Loopring (LPC), fan token ve platformu Chiliz (CHZ), oyun odaklı NFT merkezi Enjin Coin (ENJ), zirve fiyatlarından %60 ila %80 arasında değer kaybetti. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız, Fantom’u çift haneli düşüren geliştirici Andre Cronje’nin ayrılığına dair gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Merkezi olmayan değişim platformu 1inch (1INCH), Katman-2 ölçeklendirme çözümü Skale (SKL) ve stablecoin’lerin ticareti için tasarlanmış Curve DAO Token (CRV), ATH fiyatlarından %84 ile 96 arasında değer kaybeden kırmızı tahta liderleri.

Analitik firmasına göre, gizlilik odaklı altcoin’ler Monero (XMR) ve Zcash (ZEC), dosya depolama sistemi Aweave (AR) ve mikro ödeme ağı Toncoin (TON), Bitcoin’i 39.000 doların üzerine çıkaran bir kripto piyasası toparlanmasının ardından “kayda değer kazançlar” sağlıyor. Bitcoin (BTC), yazım sırasında %6,5 düşüşle 39,300 dolar bölgesinden işlem görüyor. 42 doların üzerine temas ettiği 9 Mart’tan bu yana, 200 milyon dolarlık tasfiyeler gerçekleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir