Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.799
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.799
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Santiment Gözleri Bu 2 Altcoin’e Çevirdi: Boğa Sinyalleri Var!

Kripto para piyasası, Kasım ayı zirvesindeki son koşusundan bu yana düşüşte. Bu eğilim, önümüzdeki Mayıs ayında bir yılı tamamlayacak. Analitik firması Santiment, fiyatların düşmesine rağmen 2 altcoin projesinin bu trendin üstesinden gelebileceğini ileri sürüyor.

Santiment gözleri 2 altcoin projesine çevirdi

Tanınmış bir analitik firmasına göre, son aylardaki fiyat düşüşüne rağmen, Ethereum (ETH) boğaları gücünü koruyor. Yakın tarihli bir tweet’te Santiment, fiyatın yaklaşık %35 düşmesine rağmen ETH için günlük aktif adreslerin (DAA) son dört ayda sabit kaldığına dikkat çekiyor. Kripto analitik firmasına göre Ethereum’un DAA’sı ve fiyatı arasındaki fark, en büyük akıllı sözleşme platformu için uzun vadede olumlu bir görünüm sunuyor.

Yazının yazıldığı sırada Ethereum, son 24 saatte yaklaşık %3,04 artışla 2,772.66 dolardan işlem görüyor.

Santiment, oracle platformu Chainlink’in (LINK) alışılmadık dolaşım eğilimine dikkat çekiyor

Ethereum, iyimser indikatörlere sahip tek kripto para birimi değil. Santiment’e göre, merkezi olmayan bir oracle ağı olan Chainlink (LINK), alışılmadık bir token dolaşım eğilimi sergiliyor. Yeni bir Santiment Insights blog makalesinde, analitik firması bu durumu açıklıyor:

Dolaşımın büyüdüğü, sonra terk edildiği ve ardından fiyatın yükseldiği birkaç durum oldu. Şu anda benzer bir yolu izleme şansımız var.

Santiment ayrıca, LINK token’in büyük kısmının Ocak ayından bu yana zararla alınıp satıldığını ve olası bir dip olduğunu belirtiyor.

Yazının yazıldığı sırada LINK 14.79 dolardan işlem görüyor. 24. sıradaki kripto para biriminin piyasa değeri, son 24 saatte %6’dan fazla arttı.

Altcoin balinaları Chainlink sepetini %5 büyüttü

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız güncel WhaleStats verilerine göre, Chainlink balinaları, LINK birikimlerini geçen yıl yaklaşık %5 oranında artırdı. Sentiment ekibinden alınan verilere göre, bir yıl önce, borsa dışı ilk 100 Chainlink adresinin 735.64 milyon LINK’e sahip olduğu görülüyor. Bu sayı şu anda 771,15 milyon LINK, Chainlink’in kripto paraların geleceği hakkında konuştuğu balinaların güven seviyesini gösteriyor. Santiment ekibi, bu analizi, Chainlink balina LINK birikimini gösteren eşlik eden bir grafikle aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

En yüksek LINK değerindeki mübadele dışı balinalar, kademeli birikim modeline devam ediyor. Grafiğimizde görüldüğü gibi, ilk 100 adres bir yıl önce 735,64 milyona sahipti. Şimdi 771,15 milyona kadar, ~%5’lik bir artış, balinaların varlığın uzun ömürlülüğüne olan açık güveninin bir işaretidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir