Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.727
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.727
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Santiment Duyurdu: Bu 6 Altcoin, Fırsat Bölgesine Girdi!

Ocak ayı Bitcoin’de %20, piyasa genelinde %50’ye varan düzeltici fiyat hareketleriyle son buluyor. 10 Kasım zirvesinden bu yana neredeyse tüm kripto para birimleri ATH fiyatlarından yarı yarıya değer kaybetti. On-chain analitik firması Santiment tarafından sağlanan veriler, Ripple (XRP), Uniswap (UNI) ve 4 altcoin projesinin fırsat bölgesine girmiş olabileceğini gösteriyor.

UNI, XRP, GRT, AAVE, COMP ve LRC fırsat bölgesinde

Santiment metriklerinin gösterdiği üzere, kripto para piyasası son aylarda oldukça dalgalıydı ve sert düşüşler görüldü. Yükseliş beklentilerinin geçersiz kalmasıyla birlikte düşüş ivmesi daha da derinleşti. Sonuç olarak, Bitcoin 40 bin ve Ethereum 3 bin dolar desteklerini kaybederken, Uniswap (UNI) fiyatı 10 dolara kadar gerilediği için en düşük seviyelere ulaştı. Mevcut seviyelerde 3 Mayıs ATH fiyatının %76.32 altında işlem görüyor. MVRV gibi metrikler, traderların satın almaya yöneldiği zamana işaret eder. Her zaman olduğu gibi, her uzun kayıp dönemi genellikle traderların sabrını satın alma fırsatlarıyla ödüllendirir. Santiment’e göre, XRP ve Uniswap gibi altcoin projeleri tüm zamanların negatif MVRV seviyelerine ulaştığı için giriş fırsatları sunuyor. Firma gün için analizlerinde MVRV metriğine göre satın alma bölgesine giren 6 altcoin’i paylaşıyor:

Uniswap, son fiyat düzeltmeleri sırasında trader karlarının özellikle sert düştüğünü gören birkaç kriptodan biridir. MVRV gibi metrikler, trader ağrısının satın alma pencerelerini ortaya çıkardığına işaret eder. UNI, XRP, GRT, AAVE, COMP ve LRC.

Altcoin Ripple finansmanı %46 büyüdü

Santiment, XRP’nin Haziran 2021’in sonundan bu yana en negatif ortalama MVRV seviyesinde olduğunu belirtiyor. Düşüşe rağmen, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse kısa süre önce şirketinin bankada 1 milyar dolar ile bugüne kadarki en güçlü finansal pozisyonda olduğunu belirtti. Şirketin yakın tarihli raporuna göre, dördüncü çeyrekte “Talep Üzerine Likidite” (ODL) müşterilerinin 1 milyar doları geçmesine bağlı olarak, geçen çeyreğe göre %46 artış kaydedildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir