Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.942
% 4.17
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.942
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Santiment: Bu Altcoin Destansı Bir Rallinin Ortasında!

Kripto istihbarat firması Santiment‘e göre, popüler altcoin Ethereum rakibi Fantom (FTM), tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaşırken bile hala zincir üzerinde yükseliş sinyalleri gösteriyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Bu altcoin göz kamaştırıyor

Santiment, Fantom’un kripto borsası Binance’deki fonlama oranını yakından izlediğini söylüyor; bu, işletmeler için yüksek düzeyde ölçeklenebilir blockchainin kalkışa hazır olduğuna işaret edebilir. Santiment’in verileri şöyle diyor:

Fantom, Ekim ayı sonunda yapılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.47 dolara yaklaşıyor. Yakından izlenmesi gereken bir sinyal, FTM’nin Binance gibi borsalardaki fonlama oranıdır. Negatif giderken, birçok şortu gösterirken, fiyatlar yukarı doğru fırlama eğiliminde.

Bitcoin’e (BTC) gelince, Santiment, tarihsel olarak piyasa değerine göre en iyi kripto varlığı için bir tersine dönüş sinyali veren bir sosyal eğilime bakıyor. Kripto içgörü firmasına göre, Bitcoin Temmuz ayında dibe vurduğunda ve nihayetinde fiyatı iki katına çıktığında, sosyal medya platformlarında “enflasyon” ve “fed” kelimelerinden bahsedildi. Veriler şöyle diyor:

Hem enflasyon hem de fed için ilgideki artışlar kayda değer. Benzer şekilde, bu sözler Temmuz 2021’de BTC’nin son büyük dibi etrafında yükseldi. Geleneksel pazarları kripto ile koruma konsepti bu hafta daha fazla benimseniyor gibi görünüyor.

Benzer şekilde, Santiment, sosyal medyada “dipten satın al” sözleri yayıldığında, fiyatın genellikle düşmeye devam ettiğini gözlemliyor. Tersine, “dipten satın al” sözleri ortadan kalktığında, fiyat aslında yükselme eğiliminde. Firmaya göre, “dipten satın al” heyecanı düşüyor ve düşüşler gitgide daha az satın alınıyor, bu da kalabalığın pes etmesiyle Bitcoin için yükseliş katalizörü olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir