Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.335
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.335
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Santiment, Bu 2 Altcoin’e Dikkat Çekti: Boğa Sinyali!

Kripto analitik firması Santiment’e göre, yatırımcılar şu anda altı aylık zorlu bir düşüş eğilimine rağmen altcoin projesi Cardano (ADA) hakkında olumlu hissediyorlar. Santiment, ayrıca THORChain (RUNE)’nin son zamanlarda işlem hacmi açısından bir yılın en yüksek seviyesine ulaştığını söylüyor.

Analitik firmasına göre bu altcoin projelerinde boğa sinyali var!

Yeni bir tweet’te Santiment, Cardano (ADA)’ya yönelik kitle duyarlılığının, Ethereum (ETH) rakibinin 2,00 dolar civarında işlem gördüğü Kasım ortasından bu yana en olumlu seviyelerine yükseldiğini belirtiyor. Santiment, paylaşımında şunları ifade ediyor:

Cardano 21 Nisan’da gün içinde mütevazı bir +%6 fiyat artışı yaşadı ve traderlar piyasa değeri sıralamasında 9. olan varlığın patlamasını bekliyorlar.

Kaynak: Santiment / Twitter

Cardano (ADA), yazı yazılırken 0,8983 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre 9. sıradaki kripto varlığı, son yedi gün içinde %4,63 düşüş gördü.

Santiment ayrıca, genel kripto piyasasının “özellikle hareketsiz” bir hafta sonundan sonra işlem hacmi açısından bu hafta toparlandığını belirtiyor ve şu yorumu yapıyor:

Kripto için güzel bir toparlanma gününde, fiyatlar hızla Perşembe öncesi dip fiyatlarına geri döndüğünden, özellikle hareketsiz geçen bir hafta sonundan sonra işlem hacmi önemli ölçüde arttı. Geçen hafta sonu dalışı satın alacak kadar cesur olanlara tebrikler.

Kaynak: Santiment / Twitter

Kripto analitik firması, belirli altcoin projeleri açısından, merkezi olmayan cross-chain likidite protokolü THORChain’in yerel token’i olan RUNE’nin son zamanlarda işlem hacmi açısından bir yılın en yüksek seviyesine ulaştığını belirtiyor ve şu açıklamayı yapıyor:

Thorchain’in işlem hacmi son rallisine paralel olarak artıyordu ve bir yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. Olumsuz duygular, bir teslimiyet işareti olan takip eden 2 haftalık RUNE düzeltmesinden sonra da yer aldı.

Kaynak: Santiment / Twitter

Artan hacim, bir fiyat rallisine paralel olarak gerçekleşti. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere RUNE, Şubat sonunda 3,50 dolar civarındayken Mart sonunda 12,50 doların üzerine çıktı. Bununla birlikte, piyasa değerine göre 50. sıradaki kripto varlığı o zamandan beri düzeltildi ve yazı yazılırken 8,36 dolardan işlem görüyor. Buna ek olarak Santiment tarafından paylaşılan bir grafiğe göre hacim de düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir