Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.904
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.904
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Santiment: Bitcoin ve Bu 4 Altcoin’de Düşüş Bekleniyor!

On-chain analitik firması Santiment, piyasaların sıçramaya hazır olup olmadığını belirlemek için Bitcoin ve büyük sermayeli altcoin projelerindeki piyasa katılımcılarının duyarlılığına bakıyor. Bu yazıda, coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz Santiment raporunun ayrıntılarına göz atalım.

Santiment, Bitcoin yatırımcılarının oldukça şüpheli olduğunu söylüyor

Yeni bir tweet’te Santiment, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Binance Coin (BNB) gibi en büyük kripto para birimlerinin ve yatırımcılarının, piyasanın beklentileri konusunda iyimser görünmediğini söylüyor:

Kalabalık duyarlılığına göre, BTC, ETH, BNB, SOL ve ADA için oldukça fazla korku, belirsizlik ve şüphe (FUD) ve düşüş eğilimi var. Bu çizelgede gösterildiği gibi, olumsuzluk en yaygın olarak sıçramalarla ilişkilidir.

Önde gelen akıllı sözleşme platformu ETH’ye daha yakından bakan Santiment, bunun bir kriptonun piyasa değerini gerçekleşen değerine bölen MVRV (piyasa değeri ile gerçekleşen değer) metriğine baktığını söylüyor. Analistler, piyasanın tepelerini ve diplerini tespit etmek için MVRV metriğini kullanır. On-chain analiz firmasına göre, MVRV metriği altı ayın en düşük seviyesinde ve bu da piyasaya yeni girenler için daha az risk anlamına geliyor. Santiment, Ethereum’a dair şunları paylaşıyor:

Ethereum 3,118 dolarda dibe vurdu… panik zamanı mı? ETH’nin ortalama MVRV’sine göre, bu, trader’lerin Temmuz ayından bu yana hissettiği en “acı” ve fiyat bu acı noktasından %118 arttı. Ayrıca, aktif adresler ve fiyat oldukça yükselişte görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir