Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.932
% 3.94
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.932
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Santiment: AAVE ve Bu Altcoin’lere Bakın! Hızla Yükseliyorlar

Yakın tarihli bir tweet’te Santiment, AAVE ve diğer altcoin’lerin lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşüyle ​​ilgili olağandışı davranışlar sergilediğini belirtti.

AAVE, GMT, ZIL diğer altcoin’lerin önüne geçti

Santiment tarafından paylaşılan verilere göre Bitcoin mücadele ederken altcoin piyasası büyük bir yükseliş yaşıyor. Bunların arasında dört kripto para yükselişe öncülük ediyor: AAVE bugüne kadar %42, ZIL %52, GMT %219 ve WAVES %45 arttı. Bu altcoin’lerin piyasa değeri de geçen Pazartesi gününden bu yana hızla artıyor.

Kural olarak, Bitcoin’in fiyatı düştüğünde, altcoin piyasası da benzer fiyat hareketleri sergiler. Ancak bu sefer işler pek de beklendiği gibi gitmiyor. Geçen hafta, Bitcoin 48.200 dolar seviyesinin üzerinde tutunamadı ve %7.52 kaybetti ve 48.200 dolardan 44.617 dolara düştü. 1 Nisan’dan bugüne Bitcoin, kayıplarının yalnızca %3.62’sini geri kazanmayı başardı. AAVE, GMT, ZIL, GMT ve WAVES dışında, göze çarpan bir diğer altcoin Cardano (ADA) oldu…

Cardano (ADA), asimetrik üçgeni yukarı yönlü kırdı

Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA, yaygın olarak asimetrik üçgen olarak bilinen güçlü teknik formasyonu kırdı. TradingView verilerine göre Cardano, Mart ayının son günlerinde üçgene girdi ve son 14 gündür üçgenin içinde işlem görüyor. Grafiğe göre, kırılmanın kendisi yeni işlem gününün başında gerçekleşti ve ADA birkaç saat içinde 1.2 dolara yükseldi. Yeni kilometre taşı, 1,25 dolara ulaşmaya yönelik üç başarısız girişimin ardından oluşan direnç çizgisiyle bağlantılı.

Cardano’nun temel büyümesi

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Cardano ağında piyasaya sürülecek ve Blockchain tarafından desteklenen platformlara milyonlarca giriş getirmesi beklenen 7 yeni kullanım durumu; ağın kullanımının artması nedeniyle ADA fiyatında pozitif etkiye neden olabilir. Daha önce, DeFiLIama gibi veri kaynakları, DeFi uygulamaları ve projeleri ile bir aydan kısa bir sürede 200 milyon dolardan fazla ADA çeken Cardano ağının muazzam büyümesini bildirmişti.

TVL’deki ve kullanıcı sayısındaki bu güçlü büyüme, ADA fiyatı 16 Mart’tan bu yana %55’in üzerinde değer kazandığı için Mart ayındaki ADA rallisini körükledi. Yazım sırasında ADA, son birkaç saat içinde %3’lük bir büyümeyle 1,21 dolardan işlem görüyor ve Şubat’tan bu yana en yüksek noktaya ulaşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir