Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.323
% 3.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.323
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Santiment 3 Altcoin Belirledi: FOMO Hızla Geri Dönebilir!

Blockchain analitik firması Santiment’e göre Cardano ve 2 altcoin projesi FOMO’nun ardından hızlı bir geri dönüşe hazırlanıyor.

Santiment’e göre bu 3 altcoin projesi hızla geri dönebilir

Önde gelen bir kripto analiz firması, Cardano’ya (ADA) ilişkin yatırımcı duyarlılığının şu anda yüksek olmadığını, ancak bunun hızla değişebileceğini söylüyor. Yeni bir analizde Santiment, Cardano’nun şu anda bir yıl içinde ağında etkileşime giren en yüksek benzersiz adres miktarına tanık olduğunu belirtiyor. Yakın tarihli tweet’lerde firma analistleri şunları aktardı:

Sosyal platformlardaki duyarlılık 4 ayın en düşük seviyesine düştü. ADA tekrar yükseldiğinde, FOMO hızla geri dönebilir.

Cardano şu anda 0.45 bölgesinde işlem görüyor. Eylül ayında ulaştığı ATH seviyesini %85’ten fazla düşüşle kaybetti.

Santiment’e göre, Bitcoin (BTC), altcoin’lere göre artan sosyal hacim görüyor

Bitcoin yazım sırasında 19.000 dolar desteğini korumakla meşgul. Diğer tüm altcoin’lerin yanında, Bitcoin’de Kasım 2021 ATH seviyesinden %72.21 değer kaybetti. Anacak, Santiment verilerine göre Bitcoin, altcoin’ler kıyasla artan sosyal hacim görüyor. Santiment bu durumu yorumluyor:

Bitcoin, altcoin’lerin çoğunluğunun Kasım ayı piyasa değeri değerlerinden %80 veya daha fazla düşmesinden sonra Haziran ayının ikinci yarısında artan bir tartışma görüyor. Tarihsel olarak, inorganik altcoin yükselişlerine olan ilginin azalması kripto için olumlu bir işaret.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin son 24 saatte %4,11 düşüşle 19,187.16 dolardan işlem görüyor. Bu arada haftalık bazda, Bitcoin fiyatı yaklaşık %5,15 değer kaybetti.

Santiment, lider altcoin hakkında bazı olumsuzluklar tespit etti

Santiment ayrıca, Ethereum hakkındaki olumlu yorumların, dört yıldaki olumsuz yorumlara göre dip noktasında olduğunu belirtiyor. Gün içinde bir tweet’te Santiment’in yorumları şunlardı:

Kripto ve hisse senetleri Salı günü geri çekilirken Ethereum 1.200 doların altına geri döndü. 2 numaralı kripto için bugünlerde olumlu yorumlar çok az. O kadar ki, Mayıs 2018’den bu yana olumlu ve olumsuz yorumların oranını bu kadar düşük görmemiştik.

Ethereum, şu anda son 24 saatte yaklaşık %5,7 düşüşle 1,039.61 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 2022’nin ikinci çeyreğinin son işlem gününde düşüşe geçti. Daha yüksek enflasyon ve artan faiz oranlarının korkuları arasında daha piyasa geneliyle senkronize işlem gördü.

LINK, beş yıllık rekor kırdı

Santiment’e göre, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’de (LINK) hareketli adreslerde bir artışa tanık oldu. Firma, LINK için kırdığı bir rekoru da paylaştı:

80,8 milyon toplam benzersiz LINK, Salı günü adresleri taşıyarak 5 yıllık bir rekor kırdı. Eylül 2017’deki açılış işlem günleri, daha fazlasını gördüğümüz tek zamandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir