Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.682
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.682
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Sanal Platformlar İçin Avatar Projesi Ready Player Me, 13 Milyon Dolar Yatırım Aldı 

Kullanıcıların sanal platformlarda avatar oluşturmasına izin veren Ready Player Me, 13 milyon dolar yatırım aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pazartesi günü gerçekleştirilen yatırım fonunu Wise ve Teleport’un kurucu ortakları Taavet+Sten yönetirken; GitHub kurucu ortağı Tom Preston-Werner, Samsung Next, NordicNinja, Konvoy Ventures ve Adidas Originals ile işbirliği yapan NFT fenomeni Gmoney tura katkı sağlayan isimler arasında oldu.

Platform kullanıcıların kendi avatarını oluşturabilmesini için kendi selfisini yüklemesine ve bunu özelleştirmesine olanak tanıyor. Bu avatar ise daha sonra çok sayıda uygulama, oyun ve diğer platformlarda kullanılabiliyor. Ready Player Me CEO’su Timmu Tõke konu hakkında şunları söyledi:

“Şu anda, platformumuzu kullanan geliştiricilerin, mevcut uygulama içi satın alma çözümleri aracılığıyla uygulamalarında ve oyunlarında özelleştirme varlıklarını doğrudan satmalarını sağlayacak bir araç üzerinde çalışıyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir