Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.042
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.042
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Samsung, Bu Altcoin ile Dolaylı Ortak Oluyor: Fiyatı Zıpladı!

Samsung, Blockchain teknolojisiyle haşır neşir olmaya hazırlanıyor. 3 Ocak 2022’de Las Vegas’ta düzenlenen CES Konferansı’ndan yapılan duyurularla birlikte Samsung’un planlarının Blockchain teknolojisinin maksimum kullanımına odaklandığı görülebiliyor. Samsung, iklim değişikliklerini azaltmak ve bunlarla mücadele etmek için Blockchain odaklı teknolojiyi kullanmayı planlıyor. Bu amaçta teknoloji devi, popüler altcoin Cardano’nun altyapı sağladığı bir şirket ile işbirliği içerisine giriyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Samsung, dolaylı yoldan popüler altcoin Cardano ile ortak oluyor

Samsung, 3 Ocak 2022’de Las Vegas’taki CES Konferansında yaklaşık iki milyon mangrov ağacı dikeceğini resmen duyurdu. Ayrıca Samsung, bu iklim değişikliği projesini Nisan 2022’de tamamlayacaklarını açıklıyor. Sansung, Veritree ile ortak olduğunu belirtiyor. Veritree, doğaya dayalı çevre koruma projelerine odaklanan küresel bir Blockchain çözümleri sağlayıcısıdır. Ayrıca Veritree tarafından sağlanan Blockchain çözümü, Sansung’un bu iki milyon mangrov ağacının her birinin dikilip dikilmediğini takip etmesini sağlayacak. Ayrıca, Veritree, ağın temeli olarak Cardano Blockchain’ini kullanıyor.

Yukarıdakilerin dışında Samsung, bu projenin tek amacının Madagaskar’da yaklaşık 200 hektarlık bir alanı ağaçlı hale getirmek olduğunu belirtiyor.  Ayrıca Samsung’un kurumsal sürdürülebilirlik başkanı Mark Newton, iklim değişikliğiyle mücadele için temelde doğa temelli projeler olan teknolojilere yatırım yapmanın şart olduğunu belirtiyor. Ayrıca Samsung, atmosferdeki CO2 seviyelerini radikal bir şekilde azaltmada mangrov ağaçlarının en iyisi olduğunu belirtiyor. Geçen yıl Cardano Vakfı, Veritree ile birlikte ilk İlk Ağaç Arzını (ITO) başlattı. Kullanıcılar, bir ağacı temsil eden 1 Tree Token almak için 1 ADA bağışladı. Son duyurular neticesinde Cardano 1.31 dolardan 1.35 dolara yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir