Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.234
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.234
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Samsung, Bitcoin Yatırım Fonunu Değerlendiriyor

Samsung

Samsung, Hong Kong’daki Bitcoin vadeli işlem borsa yatırım fonunun (ETF) duyurulmasından sonra şehrin borsasında spot bir Bitcoin ETF’si başlatmayı düşündüğünü belirtti.

Küresel şirketlerin kripto benimsemesi sürüyor. Geçtiğimiz Günlerde Hong Kong yetkilileri perakende müşterilerin kripto para ticareti yapmasına izin vermeye veya bir kripto borsa yatırım fonunu (ETF) onaylamaya açık olduğunu söylemişti. Görünen o ki teknoloji devi Samsung’da konuyu yakından takip ediyor.

Samsung Varlık Yönetimi, politikaların izin vermesi halinde şehrin borsasında spot bir Bitcoin ETF’si başlatmayı düşündüğünü belirtti.

Samsung Varlık Yönetimi Hong Kong CEO’su Sam Park, 13 Ocak’ta Bloomberg’e verdiği bir röportajda şunları söyledi: “Bu gerçekten de politikanın nasıl geliştirileceğine bağlı.” Hong Kong yöneticilerinin şehri bir kripto merkezine dönüştürmekle “açıkça” ilgilendiklerini de sözlerine ekledi.

Öte Yandan Bloomberg Intelligence’da ETF analisti olan Rebecca Sin, “Hong Kong’un Asya’nın kripto ağ geçidi olmak için iyi bir konumda olduğunu” ve spot Bitcoin ve Ether (ETH) ürünlerine yıl sonuna kadar izin verilmesini beklediğini söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir