Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.772
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.772
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Sam Bankman-Fried ABD’nin İade Talebine Karşı Çıkmayacak

Reuters’in ismi belirtilmeyen bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın Pazartesi günü Bahamalar’daki mahkemeye, dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu ABD’ye iade edilmesine itiraz etmeyeceğini söylemesi bekleniyor.

Bankman Fried bu hafta başında Bahamalar’da tutuklanmış ve dolandırıcılık suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı.

ABD büyük yargıcı Bankman-Fried’i FTX’in müşterileri ve kredi verenleri üzerinde dolandırıcılık yapmak veya yapmak için komplo kurmaya teşebbüs etmek ve kara para aklamakla suçladı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, gözden düşmüş kripto girişimcisini yatırımcıları dolandırmakla suçluyor. SEC ayrıca Bankman-Fried’in müşteri fonlarını siyasi bağışlar ve abartılı bir yaşam tarzını finanse etmek için kullandığını iddia ediyor.

Bankman-Fried, FTX’in de merkezinin bulunduğu Bahamalar’da ikamet ediyor. Reuters’e göre, bir hakimin iadesine ilişkin duruşmayı beklerken evde kalma talebini reddetmesinin ardından şu anda Fox Hill cezaevinde parmaklıklar ardında tutuluyor.

Bankman-Fried tüm suçlamalardan suçlu bulunması halinde 115 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

Sam Bankman-Fried
Sam Bankman-Fried

TheBlock Sam Bankman-Fried Tarafından Fonlandığı İddiasına Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz günlerde popüler kripto haber TheBlock hakkında FTX Eski Ceo’su Sam Bankman-Fried tarafından fonlandığı iddia edilmişti. The Block, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ” Şirketin eski CEO’su ve çoğunluk sahibi Michael McCaffrey, 2021 yılından itibaren şirketin kurucusu ve eski FTX ve Alameda CEO’su Sam Bankman-Fried’dan bir dizi kredi aldı. McCaffrey bu işlemleri ifşa etmemesi üzerine Aralık 2022’de şirketten istifa etti.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Sam Bankman-Fried ABD’nin İade Talebine Karşı Çıkmayacak” te bir düşünce

  1. Pingback: Son Dakika: Sam Bankman-Fried'in İadesine Karar Verildi | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir