Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.275
% 3.42
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.275
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Sam Bankman-Fried Hakkındaki Suçlamaları Reddetti

Sam Bankman-Fried

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, popüler kripto borsasının çöküşüyle ilgili olarak karşı karşıya kaldığı mahkemede hakkındaki  nitelikli dolandırıcılık, menkul kıymetler dolandırıcılığı ve kampanya finansmanı yasalarının ihlali de dahil olmak üzere tüm cezai suçlamaları reddetti.

New York Güney Bölgesi’ndeki Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesi’ndeki çok sayıda gözlemci, 3 Ocak’ta Bankman-Fried’ın avukatlarının mahkemeye karşısında müvekkillerinin suçsuz olduğunu ifade ettiklerini bildirdi.

Bankman-Fried, suçlu bulunması halinde 115 yıl hapis cezasıyla sonuçlanabilecek sekiz suçlamayla karşı karşıya.

Yargıçtan SBF’ye Uyarı

Eski FTX yöneticisine karşı açılan davanın savcılarından biri olan ABD Savcı Yardımcısı Danielle Sassoon’un, ekibinin önümüzdeki iki hafta içinde SBF’nin avukatlarına kanıt niteliğindeki belgeleri sunmayı planladığını söylediği bildirildi. Reuters, Sassoon’un mahkeme kayıtlarına göre 2 Ekim’de yapılması planlanan dört haftalık bir duruşma beklediğini bildirdi.

Mahkemede Yargıç Lewis Kaplan, son zamanlarda Alameda cüzdanlarındaki hareketliliklere atıfta bulunarak SBF’ye kefaletinin FTX veya Alameda’dan herhangi bir kripto para birimine veya varlığa erişmemesi veya aktarmaması koşuluna bağlı olduğunu hatırlattı.

Aynı duruşmada yargıç, SBF’nin hukuk ekibinin 250 milyon dolarlık kefalet için kefil olarak hareket eden kişilerin kimlik bilgilerinin çıkarılması talebini kabul etti.

Mahkeme sonunda gelen bilgilere göre bir sonraki  duruşma 2 Ekim tarihinde gerçekleşecek ve o süreye kadar SBF’nin kefaret şartları devam edecek.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir