Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.597
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.597
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Sahte Solana NFT’leri Magic Eden’da Satışta

Solana merkezli NFT’lerin yaratıcıları ve koleksiyonerleri , önde gelen pazar yeri Magic Eden’deki büyük bir açığın dolandırıcılar tarafından hala daha kullanılarak doğrulanmış koleksiyonların bir parçası olan sahte NFT’leri satması ve bu duruma göz yumması sebebiyle Magic Eden platformuyla karşı karşıya gelmiş durumdalar.

Bu sabah erken saatlerde, kullanıcıların Magic Eden‘in ABC ve y00ts gibi popüler koleksiyonlardan sahte NFT’ler listelediğini iddia ettiği Twitter’da bu konuyla ilgili tartışma alevlendi. Görünüşe göre satıcılar, NFT’leri bu projelerin bir parçası olarak gösterdiler ve onları yüzlerce dolar değerinde Solana’ya satabildiler.

Magic Eden bu sabah durumla ilgili bir tweet attı ve topluluk üyelerine “insanların sahte ABC NFT’leri satın alabileceği bir sorun olduğu konusunda bizi uyardıkları” için teşekkür etti. Pazar yeri, “sorunu çözmek için koleksiyon başına daha fazla doğrulama katmanı eklediğini” söyledi ve etkilenen tüccarları pazarın destek birimine yönlendirdi.

Magic Eden İlk Baş Oyun Sorumlusunu İşe Aldı - BTCHaber

Bununla birlikte, sözde ABC yaratıcısı HGE ve diğer önemli Solana figürleri, sorunun hala çözülmediğini söyledi. HGE , sorunu “büyük bir istismar” olarak nitelendirdi ve Magic Eden‘ı sorun tamamen çözülene kadar pazarı geçici olarak kapatmaya çağırdı.

Magic Eden‘da bu tweet’e cevap olarak , 13:00 ET’den kısa bir süre sonra, sorunun tamamen çözüldüğünü ancak kullanıcıların tarayıcılarını “zorla yenileyene” kadar sahte listeleri görmeye devam edebileceğini tweetledi.

Magic Eden, “Bugünün erken saatlerinde kök sorununu çözdük, ancak tarayıcılarını çok fazla yenilemeyen kullanıcıların koleksiyon ve etkinlik sayfalarında yine de doğrulanmamış NFT’ler gördüğüne inanıyoruz” diye tweet attı Magic Eden. “Bu muhtemelen 10’dan az koleksiyonu etkileyen bir durum. Daha fazla ayrıntıyla halka açık bir otopsi yapacağız.”

NFT’lerin işlevselliğini tanımlayan Solana token standardının yaratıcısı Metaplex ise, sorunun Metaplex protokolü veya NFT standardı ile ilgisi olmadığını tweetledi .

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir