Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.827
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.827
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

S.T.A.L.K.E.R. 2, NFT Sahiplerinin “Metahumans” Olmasını Sağlayacak

Dünyaca ünlü oyun serisi S.T.A.L.K.E.R.’ın arkasındaki Ukraynalı şirket GSC Game World, kendi metaverse’ünü oluşturmak için Los Angles merkezli DMarket ile ortaklık kurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Oyunun hayranları, DMarket’te satılacak olan NFT drop’u için kayıt yaptırabilirler.

Geliştirici firma GSC Game World, NFT sahiplerinin S.T.A.L.K.E.R.’da “metahuman” olmalarını sağlayacak olan 3 özel NFT’yi açık artırmaya çıkaracak. Serinin bir sonraki devam oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, 28 Nisan 2022’de piyasaya sürülecek. NFT sahipleri, oyunda oynanamayan karakterler olarak (yoldaş, barmen v.b.) olarak görünebilecek.

GSC Game World CEO’su Evgeniy Grygorovych, yaptığı açıklamada gelecekteki metahuman’ların, ayrıntılı taramadan geçmek için şirketin Kiev’deki stüdyosuna gelmeleri gerektiğini ifade etti.

Diğer NFT drop’larının içeriği bilinmese de Grygorovchy, bunların oynanış üzerinde herhangi bir etkisinin bulunmayacağını söyledi.

Müzayedelerden elde edilen gelirin bir kısmı da çeşitli hayır kurumlarına bağış için kullanılacak.

Grygorovych, hayran topluluğunun yeni teknolojiyi takdir etmesini bekliyor:

“Topluluğumuzun Metverse’in getireceği şeyleri takdir edeceğine inanıyoruz. Buna ödüller, para kazanma, ticaret ve aynı anda kazanırken eğlenme de dahildir. Gerçekten blockchain ve NFT’lere karşı belirli bir gerilim var çünkü sektörde bazı yanlış şeyler yapıldı”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir