Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.650
% 4.84
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.650
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Robinhood Yakın Zamanda SHIB’i Eklemeyebilir, Peki Neden?

Yakın tarihli bir habere göre Robinhood, Shiba Onu (SHIB) ve diğer altcoinleri eklemek için daha iyi zamanları bekleyebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Reuters’ın haberine göre, Robinhood uygulaması tarafından uzun süredir beklenen SHIB listelemesi, yakın zamanda gerçekleşmeyebilir.

Robinhood yönetim ekibi, destek ekleyebilecekleri yeni paralarla ilgili daha fazla düzenleyici netlik elde etmeyi bekledikleri için SHIB dahil olmak üzere yeni altcoinleri listelemek için acele etmiyor. Ancak Dogecoin zaten platformlarda işlem görüyor ve işlem hacminin bu yılın ikinci çeyreğinde %62 gibi büyük bir artış gösterdiğini gördü.

Riskleri Var

Quantum Capital Başkanı Mati Greenspan, Robinhood’un SHIB’i listelemesinde belirli riskler olabileceğine inanıyor. Diğer altcoin yatırımcıları, FLOKI ve BabyDoge dahil olmak üzere gelecekte hızlı kazançlar elde etmek için başka meme paralarını seçebilirler. Greenspan’a göre, kripto platformları “müşterilerini mutlu etmek için her şeyi kontrol altında tutması” gerekecek.

Ayrıca analist, borsaların yeni kripto paraları listeleme sürecini kolaylaştırmak zorunda kalacağını ve sonunda trade listelerine tamamen işe yaramaz kripto paralar eklemeye başlayabileceklerini söylüyor.

SHIB’nin yakında Robinhood’da listelenmesi beklentisi, kripto paranın son büyük rallisini körükledi. Bununla birlikte, SHIB ordusundaki birçok kişi, DOGE’nin aksine, kripto paranın Robinhood ve Elon Musk olmadan yükseldiğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir