Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.741
% 5.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.741
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Robinhood Shiba Inu Kararını Duyurdu: Açığız!

Robinhood’un Shiba Inu (SHIB)’yu listeleyip listelemeyeceği konusundaki tartışmalar devam ederken Robinhood tarafından açıklama geldi: “Seçeneklerimizi açık tutacağız.” Robinhood yöneticisi Jason Warnick, Shiba Inu’yu listelemek için çok sayıda talebin olduğunu ve bu taleplerin masada değerlendirmede olduğunu söylüyor. Detaylar coinmuhendisi.com’da.

Shiba Inu listelenecek mi?

Robinhood yöneticisi Jason Warnick, Robinhood’un, “Dogecoin katili” olarak anılan kripto para birimi Shiba Inu’yu listelemeyi planlayıp planlamadığına ilişkin bir soruya yanıt olarak seçeneklerini açık tutacağını söyledi. Warnick, daha fazla kripto para birimi listelemek için yapılan sayısız talebin duymazdan gelmediğini söyledi, “Müşterilerimizin daha fazla kripto para eklediğimizi görmek istemesi bizim için kayıp değil” şeklinde konuştu. Shiba Inu severler ve sahipleri, SHIB’yi Robinhood’da listelemek için 550.000 imzayı aşan Change.org dilekçesiyle bu konudaki isteklerini etkili ve net bir şekilde daha önce duyurmuştu.

Yönetici, Robinhood‘un yeni listelemler konusunda ilerlemeden önce daha fazla düzenleyici netliğe ihtiyacı olduğunu açıklıyor. Şirket Temmuz ayı sonlarında halka açılmıştı. Son zamanlarda ciddi bir düzeltme gören Shiba Inu fiyatı, yeni Robinhood söylentileri yayılmaya başladıktan sonra %8 arttı. Bir finans blogu olan Zerohedge’in hesabı, Shiba Inu’nun Şubat ayında Robinhooda’a ekleneceğini tweetledi. Benzer söylentilerin Ekim ayından beri yayılmaya başladığı ve çocuğunu sahte olduğu göz önüne alındığında temkinli olmakta fayda var gibi görünüyor. Öte yandan Robinhood’da yıllardır listelenen orijinal meme coin tokeni Doge, 2021’in ikinci çeyreğinde Robinhood’un kripto para birimi işlem hacminin %62’sini oluşturuyordu. Üçüncü çeyrekte, azalan talep nedeniyle bu pay %40’a düştü. Robinhood ayrıca kripto para birimi işlem gelirinde önceli çeyreğe göre %78 düşüş kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir