Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.738
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.738
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Robert Kiyosaki, Bitcoin Fiyatının Fırsat Olduğunu Söyledi

Rich Dad Poor Dad kitabının yazarı Robert Kiyosaki, sosyal medya paylaşımında Bitcoin (BTC) fiyatını alım fırsatı olarak değerlendirdi.

Tüm zamanların en iyi 10 kişisel finans kitaplarından birinin yazarı Kiyosaki, Fed faiz politikasına dikkat çekti. Dolar üzerinde yoğunlaşan finans modelinin artan faizler nedeniyle olduğunu savunurken, yakın zamanda işlerin tersine döneceğini iddia etti. Kiyosaki, Bitcoin fiyat düşüşünü faiz artışına bağlarken, bu zamanların alım fırsatı olduğunu savundu.

Robert Kiyosaki, Bitcoin’in Yükseleceğini İddia Etti

Ünlü yazar, finansal okur yazarlık ve finansal bağımsızlık konularını işleyen Rich Dad Poor Dad kitabıyla ünlü oldu. Kitap, dünya çapında en iyi 10 kişisel finans kitaplarından biri olarak popülerlik kazandı. Popülaritesi günden günde artan Kiyosaki, Bitcoin maksimalisti olarak biliniyor.

Kiyosaki, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerine seslendi. Yazar, Fed faiz artışını devam ettirirse dolar üzerindeki yoğunlaşmanın artacağını belirtti. Ünlü yazara göre, sıcak paranın dolar üzerinde yoğunlaşması Bitcoin fiyatını düşüren en önemli faktör oldu.

Kiyosaki’nin iddiasına göre, Fed faizleri düşürmeye başlar ise Bitcoin fiyatında hızlı bir yükseliş görülecek. Takipçilerine Bitcoin varlıklarını artırmalarını söyleyen yazar, faiz düşüşü başladığında insanların mutlu olacağını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir