Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.264
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.264
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ripple’ın Zamanı Geldi Mi? İşte Seviye XRP Tahmini!

Financial Insane takma adlı kripto analiste göre, Ripple (XRP) önemli fiyat hareketinin eşiğinde görünüyor. Coinmühendisi.com olarak görüşlerine yer vereceğimiz analiste göre, XRP yakında durgunluk aşamasını tamamlayabilir ve fiyatının bir sonraki yönüne işaret edebilir.

Ripple için tahminler

XRP yaklaşık üç aydır konsolide oluyor. Fiyatlar 0.80 dolar – 0.74 dolar aralığına sıkıştı. Bu tür piyasa davranışı, oynaklıkta bir yükselişin devam ettiğini gösteriyor. Ripple (XRP), günlük grafiğinde simetrik bir üçgenin zirvesine yaklaşırken bir kırılma için ivme kazanıyor gibi görünüyor. Yine de, eğiliminin yönü, bir destek veya direnç kırılmasından sonra belirlenecek. Ripple, yaklaşık üç aydır konsolide edildikten sonra önemli bir fiyat hareketine hazırlanıyor gibi görünüyor.

Kripto para piyasası Pazartesi günkü işlem seansına olumlu bir notla başladı. Bitcoin piyasa değerinde 1.000’den fazla puan kazanırken, Ethereum %3.67 arttı. İyimserliğin erken belirtilerine rağmen, çoğu dijital varlık için, bir sonraki seviyeler nerede olacak açıkça belli değil. XRP’nin fiyat hareketi, Aralık 2021’in sonundan bu yana günlük grafiğinde oluşan simetrik bir üçgen içinde sıkışıp kalmaya devam ediyor. En yüksek salınımlarla birlikte azalan bir trend çizgisi gelişirken, en düşük salınımlarla birlikte yükselen bir trend çizgisi oluştu. Bu konsolidasyon modeli, 0.80 dolar ile 0.74 dolar fiyat aralığının dışında bir günlük mum çubuğunun kapanışının trendin yönünü belirleyeceğini tahmin ediyor.

XRP’nin riskleri

Ripple’ın sunduğu belirsiz görünüm göz önüne alındığında, herhangi bir işleme girmeden önce kesin bir destek veya direnç kırılmasını beklemek mantıklıdır. Analiste göre, bu engellerden herhangi birinin aşılması, boğaların devralması durumunda %39.50’lik bir fiyat hareketiyle 1.12 dolara veya ayılar galip gelirse 0.45 dolara kadar bir fiyat hareketiyle sonuçlanabilir. Bu hedef, bir üçgenin en yüksek iki noktası arasındaki mesafenin ölçülerek kırılma noktasına eklenmesiyle belirlenir.

XRP’nin menkul kıymet sınıflandırması riski altında olduğunu belirtmekte fayda var. Ripple, SEC‘in İcra Dairesi eski direktörü Andrew Ceresney’in de aralarında bulunduğu çok yıldızlı bir menkul kıymetler avukatları ekibi kurmuş olsa da, varsayımsal bir “XRP = menkul kıymet” mahkeme kararı çok şeyi değiştirebilir. Böyle bir kararın dalgalanma etkisi, birçok kararlı yatırımcının yok olmasına yol açabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir