Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.838
% 2.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.838
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ripple’da Haklı Çıkan İsimden Önemli BTC ve Ethereum Tahmini!

Daha önce çeşitli Ripple tahminleri tutmuş olan Twitter analisti Credible, piyasanın en büyük akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) büyük bir geri dönüş yapmadan önce önümüzdeki aylarda Bitcoin’i (BTC) yakın takip edeceğini söylüyor. 300 binden faza takipçisi olan kripto analisti, önümüzdeki aylarda hacim devlerinin nasıl davranacağını analiz etmek için Ethereum ve Bitcoin (ETH/BTC) çiftini izlediğini söylüyor.

Credible’ye göre Ethereum büyük bir geri dönüş yapmadan önce Bitcoin’i yakından takip edecek

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Credible’nin isabetli fiyat tahminlerine buradan ulaşabilirsiniz. Yakın tarihli tweet’lerinde analit, ETH/BTC çiftinin önümüzdeki iki ay içinde değerinin yaklaşık %30’unu kaybedeceğini tahmin ediyor, bu da Bitcoin’in kısa ve orta vadede Ethereum’u büyük olasılıkla yeneceğini ima ediyor. Tweet’ten alıntı:

ETH/BTC sabit kalırken BTC düştü. Hâlâ ETH/BTC’nin kırmızı çizgiyi geçmesini bekliyoruz, ancak BTC kapitülasyonu yeterli değilse ne olacak? Bana göre BTC’deki bu düşüş, bizim ‘büyük’ ​​yükselişimiz değildi -bunun habercisiydi. Beşinci dalgamızın habercisi.

Credible, grafiğine göre ETH/BTC’nin Temmuz ayına kadar kabaca 0.048 BTC’ye (1.435 dolar) düzeltme yapacağını ve yılın sonuna kadar güçlü bir toparlanmayı 0,09 BTC’ye (2.691 dolar) yerleştirmeden önce tahmin ediyor.

Analist, beşinci dalganın ATH seviyelerine işaret ettiğini söylüyor

Credible, Bitcoin’in beşinci dalgasının, lider kriptoyu ATH seviyelerine çıkarabilecek ve Ethereum’u önümüzdeki aylarda Bitcoin’den daha düşük performans göstermeye zorlayabilecek son bir dalgalanmaya hazırlandığını düşünüyor. Analist mevcut BTC dominansını yorumluyor:

BTC, son beşinci dalga dürtümüzün ilk aşamalarında daha iyi performans gösteriyor. Altcoin piyasası, bundan sonra gösteriyi BTC zirvesi olarak çalıyor. Dominans, her şey bitmeden yeni bir ATH seviyesine çıkarıyor.

Credible, dalgalardaki yatırımcı davranışını gözlemleyerek gelecekteki piyasa hareketini tahmin eden bir teknik analiz tekniği olan Elliott Wave teorisinin iyi bilinen bir savunucusudur. Aylardır, Bitcoin’in yıkıcı bir piyasa düşüşünden önce beşinci dalgada yükselmeye devam edeceğini tahmin ediyor. Daha önce, Haziran ayında Bitcoin’in dik bir düzeltme yapmadan önce 50.000 doların üzerine çıkacağını doğru tahmin etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir