Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.893
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.893
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ripple Yatırımcıları Dikkat: Spark Airdrop’unun Detayları Geldi!

Ripple (XRP) Blockchain’e akıllı sözleşme işlevselliği sunmak için ayrı bir Blockchain’de tasarlanmış Flare Network CEO’su Hugo Philion, Spark (FLR) airdrop’una dair detayları paylaştı.

Ripple yatırımcıları Spark airdrop’un detayları geldi

Flare CEO’su Hugo Philion’a göre, çok beklenen XRP yatırımcılarının airdrop’una giden yol giderek netleşiyor. Philion, Twitter’da şirketin Spark (FLR) airdrop’undan önce Songbird ağını yükseltmeye çalıştığını söyledi:

İşte FLR’lerinin nerede olduğunu soran herkesin cevabı. Songbird’ü, Flare’i başlatmadan önce gereken son iki protokolle Mart 2022’nin sonundan önce yükseltiyoruz. Bu daha sonra Flare’i başlatmaya devam etmemize izin verecek. Flare lansmanı için tam bir yol haritası önümüzdeki haftalarda açıklanacak.

Flare Network, yerel FLR token ile XRP ve ardından Litecoin (LTC) ile başlayarak çeşitli Blockchain ağlarına akıllı sözleşme yetenekleri getirmeyi amaçlıyor. Flare piyasaya sürüldüğünde, şirket, uygun her hodler’ın talep edilebilir Spark token’lerini %15’ini ve ardından ayda ortalama %3’ünü, minimum 25 ay ve maksimum 34 ay boyunca alacağını söylüyor. Philion ayrıca, Flare’in yaklaşan airdropla ilgili olarak önde gelen borsalarla temas halinde olduğunu paylaştı:

FLR airdrop ile ilgili olarak, token dağıtım koşullarını belirlemek ve karşılamak için en büyük borsalarla temas halindeyiz.

Spark airdrop nedir?

Spark, XRP’ye akıllı sözleşme işlevselliği sunmak için tasarlanmış, ancak ayrı bir Blockchain’de tasarlanmış Flare Network’un yerel token’i. Airdrop, 12 Aralık 2020’de alınmış kayıtlara göre yatırımcılarına dağıtılacak. Airdrop zamana yayılmış şekilde tamamlanacak ve toplamda 45 milyar Spark Token dağıtılacak. Ek olarak Spark, Flare Network’e güç veren kripto para birimidir. Başlıca kullanım alanı, diğer yerel token’lere benzer şekilde spam saldırılarını engellemek. Spark Token bunlara ek olarak şu işlevler için de kullanılabilir:

  • Merkeziyetsiz uygulamalarda (DApp’ler) teminat olarak
  • On-chain oracle’a veri sağlamak
  • Protokol yönetişimine katılmak

Flare Network hakkında

Flare Network, Ethereum Sanal Makinesi’ni (EVM) entegre eden dağıtılmış bir ağdır. Flare, Federe Bizans Anlaşması (FBA) ile çalışacak şekilde uyarlanmış, Avalanche konsensus protokolünü kullanıyor. FBA aynı zamanda, XRPL ve Stellar gibi ağlar tarafından kullanılan bir konsensus mekanizmasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir