Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.140
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.140
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ripple (XRP) Yüzde 30 Yükseldi, Ralli mi Başladı?

Kripto para yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği XRP, güne yaklaşık yüzde 30 yükselişle başlayarak, 0,559 dolar seviyelerine ulaştı.

Ripple tarafı, uzun süredir SEC ile yaşadığı dava süreçlerinde sona gelindiğini duyurmuştu. Gündeme düşen sosyal medya paylaşımlarına göre, iki tarafın da davayı sonuçlandırmak için özet karar talebinde bulunduğu öne sürüldü. XRP’nin, direnç seviyelerini aşarak, boğa koşusuna başlamasının arkasında bu kararın yer aldığı iddia edildi.

XRP için Zorlu Süreç Bitiyor mu? XRP Neden Yükseliyor?

Ripple ve SEC arasındaki davanın, yaklaşık 2 yıl sonra biteceği ön görülüyor. Son zamanların trend kripto para birimi XRP, davayı kazacaklarını iddia etti. Bu gelişmelerin ardından, kripto para yatırımcılarının yoğun ilgisini çekmeyi başardı. 16 Eylül tarihinden itibaren yükseliş trendine giren XRP, kripto piyasalarında güven vermeye devam ediyor.

Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto paralar ile rekabet eden şirketin, market değeri günden güne yükseliyor. Kripto piyasalar analiz hizmeti sağlayıcısı CoinMarketCap verilerine göre, XRP yaşadığı son yükselişle, en güçlü kripto paralar arasında 6’ıncı sırada yer alıyor.

XRP Grafik Analizi, XRP Yükselmeye Devam Edecek mi?

Cryptopolitan‘ın analizlerine göre, boğaların yoğun ilgi duyduğu kripto para XRP oldu. Kuruluş geçtiğimiz günlerde yayımladığı analizinde, boğa koşusu için kırılması gereken direnç noktasının 0,4339 dolar olduğunu iddia etmişti. Bugünü alım baskısı ile geçiren XRP, direnç seviyelerini hızlı bir şekilde aşarak boğa koşusunu gerçekleştirdi.

Son zamanlarda gelen olumlu haberlerin etkisiyle yükselen XRP, destek seviyelerini koruyor. Cryptopolitan, Ripple için destek seviyesinin 0,388 dolar olduğunu aktarmıştı. Bugünü de yükselişle geçiren Ripple, düşüş yönlü trend desteklerinden uzaklaşmış oldu.

Sosyal medyanın yoğun ilgi odağı olan XRP, gelen yoğun alım baskısıyla fiyat istikrarını sürdürüyor. Balina diye tabir edilen güçlü cüzdanların, dava sonucunun olumlu geçeceğini düşünerek yüklü miktarda alımlar yaptıkları iddia edildi. Yatırımcıların, davadan sonra XRP rallisi beklentisi, fiyatın boğa koşusuna başlamasına neden oluyor.

Ripple, en güçlü direnç seviyelerinden biri olan 0,70 dolar kanalına henüz yaklaşmadı. Fiyat grafiğinin sağlıklı ilerlediğini belirten analistler, grafikte düzeltmeler olsa da 0,70 direncine ulaşacağını iddia etti.

Yakın direnç noktası olarak, 0,58 dolar civarına gün içinde değmesini bekleyen yatırımcılar, düzeltme yaşanırsa 0,4739 dolar desteğini kıramayacağını da iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir