Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.606
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.606
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ripple (XRP), İşletmeler İçin Kripto Ticaret Pazarını Başlatmaya Hazırlanıyor

Ripple (XRP), kurumsal müşterilerin borsalardan, piyasa yapıcılardan ve OTC platformlarından kripto varlıklara erişmelerine olanak tanıyacak ürün olan “Liquidity Hub”ı piyasaya sürme planını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple, yayınladığı blog gönderisinde, Liquidity Hub’ın ilk etapta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Cash (ECASH) ve XRP’yi destekleyeceğini açıkladı. Ripple, ilerleyen dönemlerde daha fazla varlığı eklemeyi planlarken ayrıca stake etme gibi işlevleri de sunmayı planlıyor.

Ripple’a göre Liqudity Hub, kripto varlıklara geçişi hızlandırmayı planlıyor.

Ripple Liquidity Hub, dijital varlıkların en iyi fiyattan satın alınmasını sağlamak için akıllı sipariş yöntemini kullanacak. Ripple’ın On-Demand Liquidity platformu, halihazırda bu teknolojiden faydalanıyor.

Şirket bununla birlikte ödeme ve kripto ATM şirketi Coinme ile ortaklık kuruyor. Coinme’nin aynı zamanda Wamlart’la birlikte çalıştığını belirtmekte fayda var.

Kurumsal Müşterilerin Problemleri Çözülecek

Ripple, Liqudity Hub’ın, kurumsal müşterilerinin kripto satın alırken yaşadığı bazı sorunları çözmeyi amaçlıyor.

“Kolay ve verimli likidite yönetimi ihtiyacını çok iyi biliyoruz. Kripto ve finansal kurumlar DNA’mızda yer alıyor. Bu nedenle kripto öncelikli bir dünyaya hazırlanırken, müşterilerimizin kripto satın almak ve tutmak için tek bir erişim merkezi istemeleri son derece mantıklı”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir