Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.967
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.967
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ripple (XRP) CTO’su, Shiba Inu’yla (SHIB) Alay Etti

Ripple (XRP) CTO’su David Schwartz, Twitter üzerinden Shiba Inu’yla (SHIB) alay etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

XRP Ledger’ın arkasındaki isim olarak tanınan Schwartz, SHIB’in devasa arzıyla alay etti ve bir zilyon SHIB tokenını kaybetmenin 1,37 dolarlık bir kayıp anlamına geldiğini söyledi.

Shiba Inu’nun 1 kentilyon token arzı olduğu biliniyor.

Tokenın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, tokenın yaratıcısı Ryoshi, arzın yarısını Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin’e hediye etti. Buterin, elindeki 50 trilyon SHIB tokenı çeşitli hayır kurumlarına bağışladı. Buterin bağış yaptığı sırada tokenların değeri 1,14 milyar dolar değerindeydi.

Schwartz’ın şakası, her geçen gün büyümeye devam eden #ShibArmy üyelerini kızdırdı. Topluluk üyesi XRP’nin anemik performansını inceledi.

XRP bilindiği üzere ATH seviyesinin %75 altında işlem görmeyi sürdürüyor. Şu anki piyasa döngüsü sırasında ATH seviyesine ulaşmayı başaramayan birkaç büyük kripto paradan biri olarak görülüyor.

Shiba Inu, Ekim ayındaki zirvesinden %59.65 oranında daha düşük bir seviyede yer alsa da, yılın en iyi performans gösteren kriptoları listesinde en üst sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir