Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.903
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.903
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ripple ve SHIB Yeni Ortaklıklarını Duyurdu: İşte Detaylar!

Popüler altcoin’lerden Shiba Inu (SHIB) ve Blockchain şirketi Ripple, yakın zamanda çeşitli ortaklıklar gerçekleştirdiklerini duyurdu.  Ripple, İngiltere’nin önde gelen ödeme çözümleri sağlayıcısı Modulr ile stratejik bir ortaklık imzalarken SHIB İtalyan bir fast-food restoranı olan Welly’s ile işbirliği yapacağının haberini verdi.

Ripple, fintech devi ile ortaklık kuruyor

Ripple, İngiltere ve AB’ye sorunsuz ödemeler getirmek için fintech devi Modulr ile ortaklık kuruyor. Modulr, Ripple ile ortaklığını duyurmasının yanı sıra, ödeme sağlayan küresel bir işletme olan Trust Payments’ın bu ortaklıktan yararlanmaya başlayan ilk ödeme sağlayıcısı olacağını da duyurdu. Artık hizmetlerini genişletecek ve müşterilerine yeni ödeme araçları sunacak. Ripple ve Modulr ortaklığı, Trust Payments gibi şirketlerin RippleNet DLT platformu sayesinde sınır ötesi ödeme sistemlerini geliştirmelerine yardımcı olacak.

Modulr, Birleşik Krallık ve Avrupa’da faaliyet gösteren işletmelere hizmet olarak ödemeler (payments as a service) platformu hizmeti sağlar. Müşterileri arasında SWIFT, SEPA, Bacs CHAPS gibi büyük şirketler yer alıyor. Ayrıca şirket doğrudan İngiltere Bankası ile bağlantı kurarak müşterilerinin orada ödeme yapmasına yardımcı oluyor. RippleNet başkanı Sendi Young, yeni ortaklık hakkında yorum yaparken, Modulr’ın İngiltere’de sağlam bir ödeme altyapısına ve genişlemeye açık olduğundan bahsetti.

Shiba Inu (SHIB), Welly’s’te maskot oluyor

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, yeni bir blog gönderisinde Welly’s adlı bir İtalyan fast-food restoranıyla ortaklık kurduğunu duyurdu. Welly’s, Shiba Inu’yu yeni maskotu haline getirerek ve meme coin’in anonim yaratıcısı Ryoshi’ye atıfta bulunan yeni bir slogan benimseyerek marka değişikliği gerçekleştirdi. Ayrıca menü ve pazarlama stratejisini de ayarladı.

Kripto para birimi SHIB, mağazada bir ödeme aracı olarak kullanılacak. SHIB’in rakibi meme coin Dogecoin de başka bir olası seçenek olacak. Kusama, restoranın “son derece kaliteli yemekler” ile tanındığını iddia ediyor. Geliştiriciler ayrıca, henüz piyasaya sürülmemiş bir layer-2 çözümü olan Shibarium’un yardımıyla Blockchain tabanlı gıda takibini uygulama fikrini ortaya attılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir