Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.907
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.907
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Ripple, Kripto Varlık Düzenlemelerine İlişkin Yaklaşımını Ortaya Koydu

Blokzinciri devi Ripple, ABD’deki kripto varlık düzenlemelerine ilişkin yaklaşımını ortaya koydu. Şirket, net iletişim ve iş birliğine dikkat çekti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple, ABD’deki kripto varlık düzenlemelerine ilişkin bir çerçeve önerdi. Şirketin ele aldığı tasarı ise Ağustos ayı sonlarında ABD Temsilciler Meclisi tarafından kabul edilen İnovasyon Engellerini Kaldırma Yasası. Bu tasarı ABD’nin öne çıkan iki finansal düzenleyicisi olan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) için ortak bir kripto varlık çalışma grubu oluşturmayı amaçlıyor.

Şirket, geleneksel düzenlemelerin kripto varlıklara uygulanabileceğini düşünüyor. Ripple’a göre ABD’deki geleneksel pazarları yöneten mevcut düzenlemeler, kripto varlıklara uygulanabilir. Ancak yeni teknolojilerine uygulanabilmesi için uyarlanmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Bununla birlikte, kripto girişimlerinin mevcut menkul kıymet yasalarına uymadan, ödemenin yapılmadığı belirli bir süre boyunca token satışları yapmasına izin verecek bir rejimin uygulanmasını da savunuyor. Geçtiğimiz ay Senatör Patrick McHenry ve SEC Üyesi “crypto mom” lakaplı Hester Peirce benzer durumdaki tokenları gözeten bir yasa tasarısı sunmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version