Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.689
% 1.98
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.689
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ripple Kâhini: Bu DeFi Altcoin’i 10x Yapacak!

Yakından izlenen bir kripto para birimi stratejisti ve traderı, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkındaki görünümünü güncellerken yüzde 900’lük bir ralli kaydedebileceğine inandığı bir merkeziyetsiz finans (DeFi) altcoin projesini paylaşıyor. İşte detaylar…

Credible Crypto, Bitcoin ve Ethereum tahminlerini paylaştı

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere daha önce çeşitli tahminleri tutmuş olan kripto para analisti Credible, 327.800 Twitter takipçisine Bitcoin’in başka bir ralliye başlamadan önce 38.000 dolara kadar düşmesini beklediğini söyledi. Bitcoin’in şu anda direnç bölgesine karşı savaştığını, yakında bu noktada en az 39.000 dolara kadar bir geri çekilme bekleyebileceğini belirtti. Yine de bu hareketle BTC’nin yükseliş yaşamadan önce sadece bir temel oluşturabileceğini düşünüyor.  Yazım sırasında, Bitcoin 39.555 dolar karşılığında el değiştiriyor.

Ardından Credible, en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum’a (ETH) geçti. Yazım sırasında 2.900 doların biraz üzerinde işlem gören Ethereum, analiste göre, 4.000 doların üzerine çıkmadan önce önümüzdeki birkaç ay içinde üçgen bir formasyon oluşturacak. Analist, ETH’ye yönelik aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:  

ETH, hakkındaki son tweetimi takiben beklendiği gibi bir nefes aldı. Bir ETH pozisyonu eklemek/veya oluşturmakla ilgileniyorsanız, spot satın alımlar için 2.500-2.800 dolar arasında bir artış olacak.

Credible, DeFi altcoin projesi Curve’e dikkat çekti

Yatırımcının radarındaki son coin, merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetim tokenı olan Curve (CRV)’dir. Kripto analistine göre, CRV için zaten dip görüldü ve kripto paranın büyük bir ralli yapmasını bekliyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Evet, bence ikisi de kazanan! CRV için 10x evet. Buradan CVX’te 10x görülmesini çok isterim ama bu 300 dolar anlamına geliyor, bu nedenle CRV’de 10x yaşanması, mevcut seviyelerden daha zor olabilir.

Curve DAO Token, yazım sırasında yüzde 5.3’lük bir yükseliş ile 2.66 dolardan el değiştiriyor. Curve, likiditeyi yönetmek için otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcıyı (AMM) kullanan stablecoin’ler için merkezi olmayan bir borsadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir