Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.722
% 0.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.722
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple Kâhini, Bitcoin’in Sıradaki Seviyesini ve Fırlayacak Altcoin’i Duyurdu!

Ripple kahini olarak da tanınan popüler kripto analisti Credible Crypto, güvenlik ve mevzuat uyumluluğuna odaklanan ve aynı zamanda lider kripto Bitcoin’e (BTC) göz kulak olan kurumsal düzeyde bir altcoin projesinin toparlanmaya hazır olduğunu söylüyor. Analistin paylaşımlarını coinmuhendisi.com okuyucuları için hazırladık.

Analiste göre altcoin projesi Hedera, kalkışa hazırlanıyor

Ripple kahini Credible Crypto takma isimli popüler kripto analisti, 309.500 Twitter takipçisine, geçen yılın Mart ayına kadar uzanan üç ‘sürücü’ serisinde haftalık HBAR talebini vurgulayan bir grafikle Hedera’da (HBAR) boğa eğiliminde olduğunu söylüyor.

Tarih tekerrür etmez ama çoğu zaman kafiyeli olur…

Bir takipçisi tarafından daha fazla netlik için baskı yapıldığında, kripto analisti talebin arzı geçmesini ve Hedera’nın fiyatını yükseltmesini beklediğini açıklıyor:

Aynı bölgeye yönelik çok sayıda HTF [yüksek zaman çerçevesi] dalgalanması, alıcıların o bölgedeki düşüşü satın almak için adım attığını ve bir düzeltme sırasında talep arzı aştığında bir geri dönüş aldığımızı gösteriyor.

Kripto gurusuna ayrıca HBAR’ın ‘durağan’ fiyatı sorulduğunda, şu açıklamayı yapıyor:

Konsolidasyon genişlemeden önce gelir. Ne yaparlarsa yapsınlar, spekülatörler bir kez patlak verdiğinde gelip gerisini halledecekler.

CoinMarketCap verilerine göre Hedera (HBAR), şu anda piyasa değerine göre 33. kripto varlık. Yazının yazıldığı sıralarda altcoin fiyatı, günlük bazda %4,34 kayıpla 0,24 dolardan işlem görüyordu. Mevcut durumda HBAR, 5 ay önce görmüş olduğu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,5701 dolardan %58 aşağıda bulunuyor.

Ripple kahini, Bitcoin için 45-47 bin dolara dönüş bekliyor

Bitcoin’e (BTC) geçen Credible Crypto, Pazartesi gününden itibaren BTC’nin yatay fiyat hareketini ele alan bir tweet’i takip ediyor. Ripple kahini, Bitcoin’in bir sonraki adımda 45.000 doları aşmaya hazır olduğunu düşündüğünü söylüyor:

Bir gecede kırmızı bölge üzerinde güzel bir mola. Buradan 45-47 bin dolara geri döneceğimizden şüphem yok.

Bununla birlikte lider kripto Bitcoin (BTC), yazı yazılırken günlük %5,98 düşüşle 41.119 dolardan işlem görüyordu.  

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir