Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.681
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.681
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ripple Kâhini, Bitcoin’de Bu Seviyeleri Bekliyor!

Bitcoin (BTC), 45 doları kısaca test ettikten sonra likidite toplamak için 43 bin 500 dolar bölgesine geri döndü. Ripple kahini olarak bilinen Twitter analisti Credible Crypto’ya göre Bitcoin’de büyük bir düzeltme yaşamadan parabolik yükselişler görülebilir. Analistin isabetli tahminlerine buradan ulaşabilirsiniz. Güncel Bitcoin fiyat tahminlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Ripple kâhini 44 doların üzerinde parabolik yükseliş bekliyor

Bitcoin’in son zamanlardaki güçlü geri dönüşünün ardından, tanınmış bir kripto uzmanı parabolik bir dalgalanma bekliyor. Credible olarak tanınan Ripple kahini, yakın tarihli analizlerinde 307.000 Twitter takipçisine Bitcoin’in yüksek bir geri dönüşün ortasında olabileceği konusunda bilgi verdi. Kripto uzmanına göre, önemli bir geri dönüş yaşanıyorsa, Bitcoin çok az veya hiç geri çekilme olmadan güçlü yükselişler görecek. Analist şunları paylaşıyor:

Zaten çok, çok açık olmadıkça yeni bir yükseliş dalgasının nerede başladığını ayırt etmek zor. Burada demek istediğim, hafif bir sarsıntı, küçük bir konsolidasyon alıyoruz. Başka bir küçük dürtü (BTC’de 47.000 dolarda) geliyor. Şu anda yatırımcılar kendi kendilerine ‘Tamam, arza (47.000 dolar) ulaştık’ diyor. Bence buradan aşağı ineceğiz. Ancak, aşağıdaki dürtü üzerinde zaten çalışıyorsak, büyük olasılıkla konsolide edeceğiz. Ardından, bu agresif dürtüsel hamleleri, sığ konsolidasyonları ve ardından daha agresif hamleleri alarak havalanıp yükselmeye devam edeceğiz.

Analiste göre yükseliş 60 bin dolara ulaşabilir

Credible’ın grafiğine göre, Bitcoin yakın gelecekte 60.000 dolara kadar parabolik bir dalgalanma sergileyecek. Şimdiye kadar, Bitcoin, büyük bir direnç seviyesine yaklaşırken, Credible’ın senaryosunu takip ediyor gibi görünüyor. Kripto uzmanına göre Bitcoin’in 44.000 doların üzerindeki tepkisi, argümanını daha da doğrulayabilir. Analist şunlarla sonlandırıyor:

Yaklaşık 39.000-40.000 dolara kadar bir düşüş görmeyi tercih ederdim, ancak düşüş beklediğimden çok daha sığ/yatay yönde oldu… Aylık arzla karşı karşıya olduğumuza göre şimdi BTC’nin bunu nasıl ele aldığını görelim.

Lider kripto para birimi yazım sırasında, geçen haftaya göre %12 yükselerek 43 bin 500 doların hemen üzerinde işlem görüyor. Analiste göre Bitcoin fiyatı düzeltici fiyat hareketlerini atlatarak büyük düşüşler göremeden parabolik dalgalanmalar gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir