Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.783
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.783
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple Duyurdu: 5 Yeni NFT Token Projesi Geliyor!

Kurumsal Blockchain lideri Ripple (XRP), bugün “Ripple Creator Fund”un ilk kazananlarını ve gelecek projeleri açıkladı. Creator Fund projeleri, NFT’lerin “merkezli faydasını” örneklemektedir; örneğin, medya, karbon kredisi piyasaları ve gayrimenkul.

Ripple, NFT projeleri için içerik oluşturucularını açıkladı

Ripple, 250 milyon dolarlık NFT Creator Fund’dan yararlanacak son geliştiricileri açıkladı. Blockchain şirketine göre, 250 milyon dolarlık Creator Fund’a beş içerik oluşturucu daha eklendi. Seçilen yaratıcılar arasında Michael Jordan’ın video otobiyografisi For the Love of the Game’in yapımcısı Rare Air Media, Jessica Ragz, Netflix belgesel yıldızı Zion Clark, PancakeSwap tasarımcısı ve sanatçı Chef Cecy ve Women Helping Women yer alıyor.

Creator Fund seçilenleri, düşük maliyetli, karbonsuz işlemler için XRP Ledger (XRPL) teknolojisini kullanabilecek. Rare Air Media kurucusu ve CEO’su Mark Vancil projeler hakkında şunları söylüyor:

XRP Ledger, fikirleri paylaşmanın yeni yöntemleri hakkında düşünmemizi sağlayan bir platform sunuyor. Bu heyecan verici bir ilk seri.

Creator Fund nedir?

250 milyon dolarlık Creator Fund, sanatçıları, pazarları, işletmeleri ve ajansları finansal ve teknik olarak destekliyor. Şirket Creator Fund’ın başlangıcından bu yana, programın bir sonraki içerik oluşturucusu olmak için 4.000’den fazla kişi başvuruda bulundu. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, şirket Eylül 2021’de NFT Creator Fund yararlanıcılarını seçtiğini duyurmuştu. Fintech girişimine göre Ethernal Labs, xPunks ve NFT Pro gibi yaratıcılar yatırımdan ilk yararlananlar arasında yer aldı.

Ripple Creator Fund, yaratıcıların XRP Ledger’de son teknoloji NFT’lerini başlatmalarına yardımcı olmak için 250 milyon dolarlık bir taahhüttür. Oyun, metaverse, eğlence ve daha fazlasını kapsayan yeni NFT kullanım senaryoları oluşturan içerik oluşturuculara, ajanslara ve pazar yerlerine finansal, yaratıcı ve teknik destek sağlayan fona bugüne kadar 4.000’den fazla içerik oluşturucu başvurdu. NFT projeleri için fon alan ilk yaratıcılar arasında Justin Bua, xPunks ve Steven Sebring yer alıyor. Buna ek olarak Ripple, XRPL’yi entegre etmek ve kullanıcılarına kusursuz bir NFT deneyimi sunmak için Mintable, mintNFT, onXRP, NFT PRO ve Ethernal Labs ile mevcut pazar ve altyapı ortaklıkları üzerine kurulu Momento NFT ve WENEW Labs ile birlikte çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir