Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.890
% 3.65
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.890
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ripple Davasında, SEC’e Ait Özel Belgeler İstendi

Ripple (XRP) ve SEC arasındaki davaya bakan yargıç, e-posta konuşmaları da olmak üzere SEC’in tüm belgeleri teslim etmesi gerektiğine karar verdi.

Dünyanın merakla takip ettiği davada sıcak bir gelişme yaşandı. ABD merkezli şirket Ripple, mahkemeden lehine bir karar aldı. Karara göre, davayla ilgili özel belgeleri saklamak isteyen SEC’in talebi reddedildi. Bahsi geçen belgelerin kısa sürede mahkemeye teslim edilmesi gerekiyor.

Mahkeme SEC’den Belgeleri İstedi, Ripple Yükselişe Geçti

Mahkemenin talep ettiği belgeler, SEC’in eski yöneticisi William Hinman‘ın konuşmasıyla ilgili çıktı. Hinman, 2018 yılında yaptığı konuşmasında Ethereum’un menkul kıymet olmadığını savundu. SEC daha önce, Ripple’ın bir menkul kıymet olduğu ancak koşulları ihlal ettiği gerekçesiyle dava açmıştı.

Her ne kadar kurum itiraz etse de yargıç Ripple lehine karar verdi. Bir sene daha sürmesi beklenilen davanın bu gelişme sayesinde kısa sürede biteceği iddia edildi. Popüler kripto para artık davayı kazanmaya çok yaklaştı.

Kararın çıkmasıyla birlikte, XRP fiyatı yükselişe geçti. Kripto para yatırımcıları artık davanın resmen bittiğini düşünüyor.

XRP Grafik Analizi, XRP Yükselişi Devam Eder mi?

Son gelişmelerle birlikte, uzun zamandır süren dava bitmeye çok yaklaştı. Popüler kripto para, yaklaşık yüzde 14’lük bir yükselişle mahkeme kararını kutladı. Uzmanlara göre, mahkemenin Ripple lehine sonuçlanması, kripto paranın boğa koşusuna başlamasını sağlayabilir. İnsanlar gelecekteki boğa piyasasının XRP öncülüğünde başlayacağını iddia ediyor.

XRP üzerinde çizilen grafik analizlerine göre, fiyat tekrar 0.4739 dolar direncini aştı. Mahkeme kararının yarattığı yükselme heyecanı, fiyatın direnç üstünde sakinleşmesini sağladı. Boğa koşusuna başlayacağı iddia edilen XRP’nin önünde, güçlü bir 0.58 dolar direnci bulunuyor.

Davanın son kararı yaklaşmaya başladıkça, alım yönlü gelen hacimde artış görülüyor. Sosyal medya metriklerine ve borsadaki işlemlere göre yükselişin devam edeceği ön görülüyor.

Ancak analistler, yükselen fiyatın etkisiyle satıcıların ortaya çıkmasını da mümkün gördü. Haberin etkisinin geçmesiyle, satıcıların baskı yaratması düşüşü başlatabilir. Direnç seviyelerinin aşılmaması satıcı baskısını beraberinde getirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir