Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.974
% 3.48
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.974
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ripple Davası İçin Tarih Verildi: SEC Kabusu Bitebilir!

SEC, Aralık 2020’de şirketin XRP’yi kayıt dışı menkul kıymet olarak sattığı iddiasıyla Ripple’a dava açmıştı. Davanın ne zaman sona ereceği konusundaki tartışmalar, Blockchain şirketi iş fırsatlarını kaçırmasına neden oluyor. Şirket, bu dava ile SEC’in eylemleri arasındaki olgusal ve yasal sorunların örtüştüğünü iddia ediyor ve bu yüzden davanın bir an önce sonlandırılması gerektiğini savunuyor. Ripple davası devam ederken ve XRP holder’ları dijital varlığın yeniden listelenmesini beklerken yeni bir gelişme yaşandı. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Ripple davası için sona yaklaşıldı mı?

Ripple (XRP) ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki manşetleri kaplayan dava ilerledikçe, daha fazla bilgi ön plana çıkıyor. Avukat Jeremy Hogan tarafından bir tweet’te paylaşılan yakın tarihli bir belge, Blockchain ödeme şirketinin davanın 26 Ağustos ile 18 Kasım 2022 arasında bitmesini beklediğini gösteriyor.

Ripple davası ne zaman bitecek? Ripple, 26 Ağustos ile 18 Kasım arasında biteceğini düşünüyorum. Bekleyen toplu davada, Ripple, SEC davasının o zamandan önce biteceğine inanarak davayı 18 Kasım’a geri çekmeyi kabul etti. Elbette her zaman halledilebilir.

Belgeye göre, Ripple, derdest toplu davanın önceden kararlaştırılan 26 Ağustos 2022 tarihinden 18 Kasım 2022’ye yeniden planlanmasını talep ederek şunları açıklığa kavuşturdu:

Bu dava ile SEC eylemi arasındaki olgusal ve yasal sorunların örtüşmesi nedeniyle taraflar, SEC eyleminin belirli yönlerinin bu eylemde belirli son tarihlerden önce alınmasının verimlilikleri olduğu konusunda hemfikirdir.

Davanın durumu hakkında bilgi veren Brad Garlinghouse, yakın gelecekte mahkemeden bazı kararlar alınabileceğini söylüyor:

Pazartesi bilirkişi ifadelerinin vs. son günüydü. Dava ilerlemeye devam ediyor. Mahkeme önündeki birkaç kararla ilgili olduğu için mahkemeden bazı kararları er ya da geç bekliyoruz. Ripple davası, yavaş hareket ediyor. Bence Gary Gensler, kriptonun vahşi batı olduğu anlatısına devam etti. Vahşi batı değil. Kötü oyuncular var mı? Evet, her bölümde kötü oyuncular var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir