Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.786
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.786
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ripple Danışmanı, SEC Başkanını Polislik Yapmakla Suçladı

Ripple Genel Danışmanı Alderoty, yakın tarihte vermiş olduğu bir röportajda, kripto piyasaların baskılanmasında SEC‘i hedef gösterdi.

SEC Başkanı Gary Gensler, Bitcon’in düzenlemeler kapsamında tutulmayan tek kripto para olduğunu iddia etmişti. Farklı tüm kripto paraların bir düzenleme gereksinimi olduğunu savunan Gensler, güvenlik problemlerini bu şekilde çözebileceklerini öne sürdü.

POLITICO Live adlı platforma katılan Alderoty, yapılan röportajda kripto paraların son zamanlardaki baskılanmasını SEC’e bağladı. Alderoty, yapılan son düzenlemelerin ağır sonuçlar doğurduğunu savunurken, yatırımcıların yaşadığı zorlukların da altını çizdi.

Ripple Danışmanı Alderoty, SEC’i Ağır İthamlarla Eleştirdi

Ripple Danışmanı, özellikle Ripple tarafının yaşadığı hukuksal süreçlerin, yatırımcılar üzerinde oluşturduğu olumsuz etkilere değindi. Yasal bir savaş haline gelen sürecin, diğer kripto paralara göre daha ağır geçtiğini aktardı. Başkan Gensler’i ağır ithamlarla eleştirmekten geri durmayan Alderoty şunları söyledi;

“Pekala, kripto için yeni bir polis seçimi düzenlendiğini hatırlamıyorum. Kongre’nin Gary Gensler’i, kripto para birimleriyle ilgilenmek üzere atanmış polis olduğunu hatırlamıyorum. Siz, kendinizi kripto sektöründe polis olarak atayamazsınız.”

Danışman, Amerika’nın diğer ülkelere göre daha fazla belirsiz düzenlemelere maruz kaldığını aktardı. Düzenlemelerin neticesinde herhangi bir düzelme olmadığını, kripto sektörünün günümüzde de aynı sistemde ilerlediğini belirtti.

İddialı söylemleriyle röportajı gerçekleştiren Alderoty, Amerika’da yapılan ağır baskıların ve suçlamaların politika üzerindeki gücü arttırmaya çalışmak olduğunu, SEC’in bir maşa olarak bu politik oyunları işlettiğini iddia etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir