Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.178
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.178
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Ripple CEO’sundan Önemli Dogecoin (DOGE) Yorumları!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Dogecoin (DOGE)’nin Elon Musk’ın tweet’lerine dayalı olarak trade yaptığını söyledi. Ayrıca, traderları korumak için Dogecoin gibi kripto paraların yasaklanmaması gerektiğini ifade etti.

“Kripto trade’iyle ilgili çok fazla düzenleme olmaması gerekiyor”

Ripple başkanı Brad Garlinghouse, Toronto’da gerçekleşen 23 Haziran’da 2022 Collision Konferansı sırasında görüşlerini paylaştı. Garlinghouse, Wired’ın Global Genel Yayın Yönetmeni Gideon Lichfield ile kripto düzenlemesi, merkezi kripto borsalarının düzenlenmesi, Terra’nın stablecoin’inin (UST) çöküşü ve diğer noktalar hakkında konuştu.

Özellikle Ripple patronu, borsalarda kripto trade’iyle ilgili neden çok fazla düzenleme olmaması gerektiğini söyledi. Ayrıca konuşmasında popüler meme coin’i Dogecoin’den bahsetti.

“Dogecoin, Elon Musk’ın tweet’lerine dayalı olarak trade yapıyor”

Garlinghouse’a, saygın borsaların müşterilerin istediği herhangi bir şeyle trade yapmasına izin verilip verilmeyeceği soruldu. Buradan hareketle traderların ve yatırımcıların korunmasının ve dolayısıyla belirli varlıkların yasaklanmasının gerekip gerekmediği hakkındaki görüşleri istendi. Garlinghouse, şüpheli bir varlık örneği olarak Bitcoin parodisi meme coin’i Dogecoin (DOGE)’i seçti.

CEO, bir borsa olsaydı, insanların trade yapmak istediği kriptolar veya kripto pariteleri için likidite sağlamak isteyeceğini belirtti. Bu kapsamda hatta DOGE gibi bir kripto paralar için de bu düşüncesinin geçerli olduğunu kaydetti. Garlinghouse, izleyicilere ilk önce şu hususları hatırlattı:

Dogecoin 2013’te bir şaka olarak ortaya çıktı. Daha sonra ilk geliştiricilerin çoğu projeyle bağlarını kopardı. Dogecoin, esas olarak Tesla CEO’su Elon Musk’ın tweet’lerine dayanarak trade yapıyor gibi görünüyor.

Coinmuhendisi.com’dan da takip ettiğiniz üzere Dogecoin ile Elon Musk arasında ciddi bir bağlantı oluştu. Ripple CEO’su “Müşteri her zaman haklıdır,” diye özetledi. Ayrıca, işletmelerin müşterilere trade’in doğru mu yanlış mı olduğunu söylemeyeceğini vurguladı. Yine de Wired baş editörü, orijinal meme coin’ine “Dogecoin kadar aptal bir şey” ifadesiyle atıf yaptı.

Garlinghouse, Dogecoin (DOGE)’yi Tesla’ya benzetiyor

Daha sonra Garlinghouse, kripto borsalarındaki müşterilerin korunmasının gerekip gerekmediği ilişkin görüşlerini paylaştı. Bu bakımdan Garlinghouse, Nasdaq, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda geçerli bir iş planı olmayan ticaret şirketlerine izin vermeseydi Tesla’nın halka açılamayacağını söyledi. Buna dayanarak Elon Musk sayesinde son zamanlarda olduğu şirket haline geldiğini ifade etti. Ripple CEO’su borsalara ticaret yaptıkları varlıkları düzenleme yetkisi vermenin tehlikeli göründüğünü söyleyerek, sözlerini tamamladı.

CEO, kripto oynaklığına gelince, Nasdaq bileşik endeksinin pandemiden önce zirveye ulaştığını belirtti. Buna ek olarak, şu anda yaklaşık %50 düştüğünü, kripto para piyasasının ise kabaca %65 düştüğünü kaydetti. Garlinghouse, bu bağlamda her varlığın belirli bir derecede oynaklığa sahip olduğunu ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir