Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.388
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.388
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ripple CEO’su Önemli Açıklama Yaptı: Gerçek Ortaya Çıkıyor!

SEC Başkanı Gary Gensler’ın “peşini bırakmayacağız” dediği SEC-Ripple davasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. CEO Brad Garlinghouse, 2012 yasal notlarının yayınlanmasından sonra gerçeğin ortaya çıktığını söyledi.

Ripple CEO’su 2012 belgelerinin gerçeği ortaya çıkardığını iddia ediyor

Ripple’ın aldığı avukat tavsiyelerini içeren 2012 yasal belgeleri halka açıldıktan sonra, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, “gerçeğin herkesin görebileceği bir yerde olduğunu” söyledi.

Haberi veren savunma avukatı James K. Filan, bir dizi tweet’te iki yasal belgenin özetini paylaştı. Her iki belgenin de Perkins Coie’den olduğunu ve şimdiye kadar açıklanmayan çok uluslu bir yasal uygulamanın kimliğini ifşa ettiğini söyledi.

İlk not Şubat 2012’de Jed McCaleb ve Jesse Powell’a, ikincisi ise Ekim 2012’de Chris Larsen ve Jed McCaleb’e iletildi. NewCoin, ilk belgeye göre, bir ICO gibi görünen bir şekilde verilirse, kesinlikle bir menkul kıymet olarak sınıflandırılacak. İkinci not, XRP iş modelini değiştirip Perkins Coie’ye döndükten sonra geldi. İlkinden daha iyimser olan ikinci not, SEC’in aynı fikirde olmaması için “küçük” bir şans olduğunu söyledi.

Perkins Coie: Ripple Kredileri menkul kıymet olarak sınıflandırılmamalı

Belgeye göre, Ripple SEC’in Perkins Coie’den yana olma şansını azaltmak için adımlar atabilir. Ripple avukatı James K. Filan şunları söylüyor:

Bu notlarda açıkça Ripple’ın dikkatsiz davrandığını veya ciddi tehlikeleri görmezden geldiğini ima eden hiçbir şey yok.

Filan’a göre notların açılması, Ripple ve bireysel sanıklar için avantajlı olabilir.

XRP “menkul kıymetler teşkil etmiyor”

Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, 2012’den iki belgenin XRP’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olarak kabul edilmediğini göstereceğini belirttikten sonra, belgelerle ilgili son yorumunu şunlarla yaptı:

Şu anda kamuya açık olan bu 2012 notlarının sonucu açık: XRP “menkul kıymetler teşkil etmiyor.” Ripple, açık içtihat hukukunun olmamasına ve beş yıl öncesine rağmen 2012’de büyük bir şirketten yasal rehberlik istediği için övülmeli. SEC kripto paralar hakkında konuşmaya bile başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir