Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.441
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.441
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ripple CEO’su Açıkladı: XRP Davayı Kaybederse…

Ripple (XRP) CEO’su Brad Garlinghouse, şirket SEC davasını kaybederse neler olacağını açıklıyor. Konuya hakim birçok uzman, SEC-Ripple davasının Ripple’ın lehine sonuçlanacağına inanıyor. Ancak, XRP fiyatı zaten davayı kaybetmiş gibi davranıyor.

XRP fiyatı zaten davayı kaybetmiş davranıyor

Bu sadece bir analiz olarak kalabilir, çünkü karar Blockchain şirketinin lehine çıkabilir ve XRP fiyatında beklenen yükselişi tetikleyebilir. Bu konuda, yakın tarihli bir röportajda Brad Garlinghouse’a, SEC davayı kazanırsa XRP fiyatının nasıl tepki verebileceği soruldu. Garlinghouse, XRP fiyatının zaten SEC davasını kaybetmiş gibi davrandığı belirterek hiçbir şeyin değişmeyeceğini söyledi.

Ripple zaten kaybettiğimiz bir dünyada faaliyet gösteriyor

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Ripple ve iki yönetici suçlandıktan sonra birkaç kripto para borsası ve bağlı firma XRP’yi liste dışı bıraktı. Bu şirketler, XRP satmayı bırakmazlarsa menkul kıymet ücretlerine maruz kalmaktan korkuyorlar. Garlinghouse, kısıtlama hakkında şunları söylüyor:

ABD’de XRP’nin neredeyse hiç likiditesi yok. ABD borsalarının çoğu duraklattı ve engelledi.

Ripple ABD dışına açılıyor

SEC kazanırsa, XRP token artık ABD’de işlem göremeyecek ve Ripple’ı kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak kabul edilmediği ülkelerde faaliyet göstermeye zorlayacak. XRP’nin ABD borsalarında işlem görmemesi, Ripple’ın rekor bir yıl geçirmesini engellemedi ve dava kaybedilse bile bunu yapmaya devam edecek. Garlinghouse’a göre:

Ripple rekor bir yıl geçirdi. Ana ürün kategorilerimiz hızla gelişmeye devam etti. Birinci çeyrek rekoru kırdık. Ne yazık ki, bu artışın neredeyse tamamı artık ABD dışından geliyor.

Brad Garlinghouse, Ripple müşterilerinin %95’inin ABD dışında olduğunu ve şirketin alaka düzeyini sağladığını ekliyor:

Ne yazık ki, bu artışın çoğu ABD dışından geliyor. ABD dışından daha fazla kişiyi işe alıyoruz, ancak müşterilerimiz çoğunlukla ABD dışı ödeme şirketleri.

Sonuç olarak, birçok dava takipçisine göre Ripple para kaybetse bile, daha fazla ödeme işletmesi sınır ötesi ödemeleri etkinleştirmek için şirketin teknolojisini kullandıkça XRP’nin değeri gelişimine kaldığı yerden devam edebilir..

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir