Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.182
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.182
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ribbon Finance, Yeni Kripto Opsiyon Ticaret Hizmetini Duyurdu

Ribbon Finance, yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatmayı planladığını duyurdu.

ETH opsiyon ticareti, bugüne dek ayı piyasası karşısında başarılı bir grafik çizmeyi başardı. The Block’s Data Dashboard’a göre, açık işlemler 8 milyar doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Öte yandan, ETH vadeli işlemlerine ilgi, 2021 yılının sonlarındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana yarıdan fazla azaldı. Ribbon Finance ise ilgi azalmasına rağmen yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatıyor.

Ribbon Finance’in Yeni Kripto Opsiyon Ticaret Hizmeti: Aevo

Ethereum tabanlı DeFi türev platformu Ribbon Finance, Aevo adında yeni bir kripto opsiyon ticaret hizmeti başlatmayı planladığını duyurdu.

Aevo platformunun kripto opsiyonu, türevleri ve sabit oranlı kripto para yatırım ürünlerine dayalı getiri üreten aracı olan DeFi Option Vault (DOV) üzerine kurulu. Ribbon, Aevo’yu kripto opsiyon ticareti için performanslı, sipariş defteri tabanlı merkeziyetsiz bir değişim olarak nitelendiriyor. Açıklamada ayrıca, Aevo’nun profesyonel yatırımcılara hitap edecek şekilde tasarlandığı belirtiliyor.

Aevo’nun, lansmandan sonraki altı ay içinde günlük işlem hacminin 100 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir