Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.490
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.490
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Reserve Rights (RSR) Nedir?

Reserve Rights (RSR) nedir? Reserve Rights, Mayıs 2019 yılında hayata geçen çift tokenlı bir platformdur. İki rezerv protokolünden gelen ve rezerve projesi için istikrarı sağlayan bir kripto para birimidir. Aynı zamanda bir stablecoin’dir. Reserve Rights, RSV, DAI ve USCD’yi içeren sabit para havuzudur. Kullanıcıların varlıklarını koruyan ve ticari bir ödeme aracı olarak gerçekleştirilen bir coindir. Coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Reserve Rights (RSR) nedir?

Projenin asıl amacı, kullanıcıları en erişilebilir, ekonomik olarak güçlü ve yaşanabilecek saldırılara karşı güçlü bir kripto para birimi oluşturmaktır. Ayrıca, kripto para piyasasında gerçekleştirilen işlemleri kolaylaştırmaktır. RSR Coin’in bir diğer amacı ise RSV Coin’in fiyat istikrarını sağlamaktır. Reserve Rights, iki ortak tarafından oluşturulmuştur. Bunlar, deneyimli girişimci Nevin Freeman ve Matt Elder’dır.

Aynı zamanda Freeman, Reserve’in CEO’sudur. Freeman, bir röportajda hayattaki amacını, “insanlığın gerçek potansiyeline ulaşmasını engelleyen koordinasyon sorunlarını çözmek” olduğunu belirtmişti. Reserve Rights, Ethereum blockchain ağına dayanan ERC-20 token’dır. Böylece, saldırılara karşı korunmak amacıyla, binlerce Ethereum madencilerinden oluşan ağ tarafından desteklenen güçlü bir iş ispatı (PoW) konsensüs algoritması güvenliğine sahiptir.

Avantajları ve Dezavantajları

RSR Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Enflasyon ve yaşanan devalüasyona rağmen yatırımcılarını bu tarz ekonomik sıkıntılardan etkilenmemesini sağlar.
  • RSR Coin, yatırımcılarına piyasada istikrar sağlar.
  • Yatırımcılar, sahip oldukları RSR Coin’leri başta Bitcoin ve Ethereum gibi birçok kripto para ile takas edebilirler.
  • Yatırımcılar, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer işlemlerini düşük işlem masrafı karşılığında hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

RSR Coin nasıl alınır?

RSR Coin, Binance, Huobi Global, UniSwap ve OKEx’in aralarında bulunduğu popüler ve işlem hacmi yüksek olan borsalarda listelenmektedir. Bu borsalardan herhangi birinde hesap oluşturduktan sonra RSR Coin’in yer aldığı borsaya erişip kolayca satın alabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir