Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.775
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.775
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Request Network Nedir? REQ Coin Nasıl Alınır?

Request Network nedir? Request Network (REQ), küresel para birimleriyle uyumlu biçimde çalışan, merkeziyetsiz bir ödeme sistemidir. Bu makalede Request Network nedir, ne sunar, REQ coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırdık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Request Network nedir?

Request Network, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş, merkeziyetsiz bir ödeme sistemidir. Blockchain projesi, küresel ölçekte kullanılan para birimleri ile uyumlu bir biçimde hizmet vermektedir. Kullanıcılar, sistem aracılığıyla ödeme talep edip para alabilir. Platform, güvenliğini sağlamak için Proof-of-Stake (PoS) konsensüs mekanizmasını kullanır. Bu, kullanıcıların varlıklarını stake ederek gelir elde edebileceği anlamına gelir. Platformun REQ coin isimli bir yerel kripto para birimi de bulunur. REQ, kullanıcılar tarafından ağ içerisinde çeşitli amaçlarla kullanılmaktadır.

Request Network, devlet yasaklarından korunmak amacıyla her ülkenin ticaret yasaları ve mevzuatlarına uymaktadır. Proje, uluslararası para transferi, online ödeme, alışveriş gibi ticari işlemleri daha kolay ve güvenli hale getirmeyi amaçlar. Merkezi ödeme sistemi PayPal’dan ilham alan proje, onunla rekabet edebilecek şekilde geliştirilmiştir. Platformun güvenli bir biçimde işlem gerçekleştirmesinin yanında, minimum masraf ile çalışması yatırımcıların dikkatini çekmesini sağlamıştır. Merkeziyetsiz E-ticaret alanın büyümesiyle bu alanda çalışan merkeziyetsiz ödeme sistemlerine duyulan ilgi de artabilir.

REQ coin nedir? Ne için kullanılır?

REQ coin, Request Network’un yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Maksimum arzı 1 milyar adet olarak sınırlandırılan token, Ethereum Blockchain üzerinde, ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuştur. Bunun yanında tokenin, Polygon ağında oluşturulmuş bir versiyonu da bulunur. Büyük ve güvenilir birçok kripto para borsası tarafından listelenen REQ token, ödeme ağı üzerinde çeşitli kullanım durumlarına sahiptir.REQ coin, platformun yönetişim tokeni görevi görür. Tokeni elinde bulunduran kullanıcılar, platformun yönetimine katılarak oy kullanabilir ve topluluğa teklif sunabilir.

REQ coin sahipleri, tokenleri aracılığıyla spam içerikleri ve e-postaları önleyebilir. REQ, staking özelliğine sahip bir tokendir. Bu, kullanıcıların belirli bir vadeyle varlıklarını kilitleyerek, vade sonunda ek token ödülleri kazanabileceği anlamına gelir. Son olarak platform, REQ sahiplerine çeşitli indirimler sunar. Kullanıcılar, bu indirimlerden yararlanarak kâr edebilir. Yazının yazıldığı sırada REQ coin, 221,6 milyon dolar civarındaki piyasa değeri ile en büyük 250. kripto para birimi konumundaydı. Buna ek olarak, Request Network tokenin maksimum arzının tamamı dolaşımda bulunuyordu.

REQ coin nasıl alınır?

REQ coin satın almak isteyen kullanıcılar, öncelikle tokenin listelendiği bir kripto para borsası bulmalıdır. Mevcut olarak Binance, Coinbase, Huobi Global, Crypto.com, KuCoin ve Bybit gibi kripto borsaları REQ’i listelemektedir. Request Network projesiyle ilgilenen yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup cüzdanlarına para yatırarak tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir