Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.102
% 3.49
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.102
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Reddit’ten Bu Altcoin İçin Önemli Karar: Sisteme Ekleniyor!

En büyük sosyal medya platformlarından biri olan Reddit, lider altcoin Ethereum’a dayalı non fungible token’ları (NFT) entegre ettiğini duyurdu. İşte entegrasyonun detayları…

Reddit, lider altcoin ETH’ye dayalı NFT’leri entegre ediyor

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan Reddit, platformuna Ethereum tabanlı NFT’leri dahil etti. Aşağıda gösterilen dört NFT, Reddit platformunda bir avatar olarak kullanılmak üzere her biri 400.000 dolara satıldı. Bunun dışında kullanıcıların kendi NFT’sini avatar olarak kullanabilmesi seçeneği de eklendi. Aşağıdaki dört avatardan birine sahip değilseniz, belirli bir jpeg kullanmanız gerekiyor.

Şu anda platformda yer alan son derece sınırlı NFT’ler, birçoğuna göre, muhtemelen NFT’lerin entegrasyonunun Reddit’te nasıl çalışabileceğini görmek için bir test olarak görülüyor. Bu, insanların kendi avatar NFT’lerini satış olarak ortaya koyması veya sadece bir işlev olarak mint etmelerine izin vermesine kadar kolayca genişletilebilir. Bunların haricinde, platformun gerektirdiği şekilde Ethereum cüzdanı Metamask ile bağlandıktan sonra sahip olduğunuz herhangi bir NFT’yi kullanabilirsiniz.

Twitter da NFT’leri entegre etmişti

Bu yeni işlevi Reddit profil sayfanızda görebilirsiniz. Zaten platform da bu yeniliğe dikkat çekmek adına bu işlevi geniş çapta vurguluyor.  Bunun, insanların hala çok popüler olan eski Reddit tasarımından yenisine geçmelerini sağlamanın bir yolu olabileceği de düşünülüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Twitter ayrıca NFT’leri bir profil resmi olarak entegre ediyor. Ancak kullanıcıların ETH adresi görülüyor. Özellikle kullanıcının Ethereum adresi Twitter gibi gösteriliyorsa, gizlilik endişeleri oluşuyor, çünkü o zaman potansiyel olarak birinin servetini ve finansal faaliyetlerini görebilirsiniz.

Bunların tümü Blockchain adreslerini takma adlardan arındırmak için sansürlü hale getirilebilir, bu da uygulamada banka hesabınızı temelde açık kaynak yapmamak için büyük özen gösterilmesini gerektirir. Sonuç olarak, adreslerine gerçek isimlerini eklemekten çekinmeyen kullanıcılar Reddit veya Twitter’da NFT’lerini sergileyebiliyor. Kimliğin açığa çıkması sorunu nedeniyle NFT entegrasyonunun yavaşladığı düşünülse de, iki platformda da NFT’ler yaygın hale geldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir