Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.015
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.015
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Redditor, Tüm Bitcoin’lerini Nakde Çevirdi! İşte Nedeni

ABD’li bir Reddit kullanıcısı, köpeği Derby’nin kanser tedavisini karşılamak için tüm Bitcoin (BTC) yatırımını nakde çevirdi.

Bir köpeğin hayatını kanserden kurtarmak Bitcoin harcamak

Bir Reddit gönderisinde, ABD’li köpek sahibi “dojeckahedron”, köpeği Derby’nin fotoğrafını paylaştı ve verdiği mesajda, “en iyi radyasyon tedavisini” karşılamak için tüm Bitcoin’lerini nakde çevirdiklerini söyledi.

Dojeckahedron, köpeği Derby’nin radyasyon tedavisine ayıracak Bitcoin’i olduğu için “minnettar” olduğunu söylüyor. Dojeckahedron ve ailesi, “pandeminin başlangıcında” Bitcoin satın almaya başladı. Aile, dünyanın çoğu evdeyken Mart 2020’de Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında bilgi edinenler arasındaydı.

İlk yatırımımızı Nisan 2020‘de yaptığımıza ve ardından bazı düşüşler sırasında birkaç küçük alımla birlikte öncelikle teşvik kontrollerimize yatırım yaptığımıza inanıyorum.

Dojeckahedron için bir Reddit yorumu, dünyanın en popüler kripto para birimini kullanarak ilk yatırımlarını “ iki katladıklarını” ortaya koyuyor. Derby’nin erkek kardeşi altı yıl önce kanserden ölmüştü, bu yüzden “tedavi için ödeme yapmak için para çekmek kendi kaynaklarımızı tamamen tüketmekten kaçınmamızın tek yoluydu.”

Bitcoin’i teminat olarak kullanarak kredi almayı “düşüneceklerini” belirttiler

Reddit Bitcoin (BTC) topluluğu sadece iyi dileklerini iletmekle kalmadı, aynı zamanda Derby’nin ailesinin Satoshi’lerini yeniden doldurmasına da yardımcı oldu.

Alt dizin yorumlarında paylaştıkları Bitcoin adresleri, köpek severlerden ve hayırsever Bitcoin yatırımcılarından şimdiden 0.0058 BTC (200 dolar) topladı. Kripto yabancılarının ihtiyacı olan insanlara yardım etmek için ilk kez bir araya geldiğini görmüyoruz. Daha önce, Ukrayna için kripto bağışları 37 milyon doları aştı ve bir kanser hastası Twitter’da nakit para topladı. Dojeckahedron için Bitcoin, “tek güvenlik ağımız olduğu için rahat hissetmemiz için çok öngörülemez” olan bir “hobi”dir. Duygularını şöyle özetliyorlar:

Para sadece paradır. Köpeğimiz Derby, 12 yıldır en yakın arkadaşımız ve yoldaşımız.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, anonim işlemlere izin veren bir altcoin olan Monero (XMR), borsaların XMR rezervlerini doğru bir şekilde yansıtmadığı iddiasıyla geçtiğimiz haftalarda büyük bir protestoya şahit oldu. Binlerce kullanıcı, merkezi borsalardan büyük miktarlarda XMR çekti ve fiyat kısa sürede piyasa genelinden bağımsız %5’ten yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir