Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.690
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.690
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Reddit Kurucu Ortağı, Solana’da Sosyal Medya Oluşturmak İçin 100 Milyon Dolar Ayıracak

Reddit kurucu ortağı Solana üzerinde bir sosyal medya oluşturmak için 100 milyon dolar ayıracaklarını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, Solana odaklı konferans Breakpoint’te konuştu. Ohanian, Solana ağını kullanarak bir tür merkeziyetsiz sosyal medya oluşturmak için 100 milyon dolar ayıracaklarını açıkladı.

Ohanian, Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal ile yaptığı sohbet sırasında “Buraya gelmemin nedenlerinden biri Solana üzerinde yeni dalga bir sosyal medya yatırımı için 50 milyon dolar ayırdığımızı duyurmak” ifadelerini kullandı. Ardından Ohanian, 50 milyon doların yeterli olmadığını ve fonu 100 milyon dolara çıkarmak istediklerini söyledi. Söz konusu açıklama ise, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın blokzinciri üzerinde sosyal medya oluşturmanın “çok büyük bir iş” olabileceğini söylemesinin hemen ardından geldi. SBF aynı konferansta konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

“Blokzinciri üzerinde çalışan bir sosyal medyayı düşünüyorum – Bunun kesinlikle çok büyük olabileceğini düşünüyorum. Bence, şu anda toplumun gerçekten ön saflarında yer alan birçok mevcut sorunu çözer.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir