Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.595
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.595
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Rapçi Lil Pump’ın Yer Aldığı NFT Projesi Anında Satıldı

Blockchain destekli platform Opulous ve müzik şirketi Republic iş birliğiyle rapçi Lil Pump ve DJ KSHMR ile yeni NFT projesi Security NFT’leri (S-NFT) tanıttı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Republic, Security NFT’ler (S-NFT’ler) sunarak blok zincir teknolojisi ile müzik yatırımını kitlelere ulaştıran ilk platform oldu.

Dünyanın her yerinden hayranlar sevdikleri müziğe 100 dolar gibi düşük bir fiyatla yatırım yapabilecek ve müziğin telif haklarına sahip olabilecek.

Bu yeni projenin öncüsü Republic, blok zinciri teknolojisini ve menkul kıymet inovasyonunu birleştiren yeni bir çerçeve sunarak S-NFT’leri ünlü rapçi Lil Pump ile tanıttı.

NFT projenin ilk sürümü, Lil Pump’ın yeni parçasıyla denendi. Yapımcılığını Jimmy Duval’ın yaptığı, “Mona Lisa (feat. Soulja Boy)” teklisi platformda sunuldu. Proje ile hayranlara yatırım yapma şansı verildi. Satış 4 Kasım’da gerçekleşti ve sadece iki saatte, eser maksimum hedefine ulaşarak 500.000 dolar toplandı.

NFT sahipleri, şarkı akış platformlarında her oynatıldığında veya radyoda, TV’de, filmde, video oyununda oynatıldığında telif ücreti alacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir