Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.633
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.633
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Raoul Pal’a Göre Bu Ethereum Rakibi Yükselişe Geçebilir

Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum (ETH) ile rekabet eden bir akıllı sözleşme platformunun ön plana çıktığını düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Pal, Hedgeye CEO’su Keith McCullough ile yaptığı yeni bir röportajda Solana’nın (SOL) “kanıtlanabilir” ağ etkilerine sahip olduğunu söylüyor. SOL’un grafiğinin ETH’nin 2017 grafiğiyle “mükemmel bir eşleşme” içerdiğini belirten ünlü isim, “Her yerde kullanılıyor çünkü Ethereum’dan daha ucuz ve daha hızlı… Ama daha merkezi” ifadelerini kullandı.

SOL yazının yazıldığı sırada 214 dolardan işlem görüyordu.

Pal, Avalance (AVAX) ve Terra (LUNA) akıllı sözleşme platformlarının da kanıtlanabilir ağ etkilerine sahip olduğunu söylüyor. AVAX yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %8’lik düşüşle 117,96 dolardan işlem görüyordu. LUNA ise şu anda 40.17 dolardan işlem görüyordu.

Pal, Cardano (ADA) gibi diğer akıllı sözleşme platformlarının, kanıtlanabilir ağ etkileri olmaksızın olumlu fiyat hareketi gördüğünü belirtiyor. Eski Goldman Sachs yöneticisi, Cardano’nun zincir içi aktivite eksikliğinin ADA’nın pahalı olabileceğini gösterdiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir