Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.032
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.032
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Raoul Pal’a Göre Bu Altcoin Yükselişe Geçebilir

Real Vision CEO’su Raoul Pal, popüler bir kripto para projesinin bir sonraki boğa piyasası için iyi bir seçenek olabileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Eski Goldman Sachs yöneticisi, YouTube kanalı FamilyOffice’le gerçekleştirdiği yeni bir röportajda, radarında yer alan bir altcoin’i açıkladı: Internet Computer (ICP):

“Herkes bundan nefret ediyor çünkü VC’ler gerçekten erken girdi. Birdenbire büyük miktarda para girmiş oldu. Daha sonra kripto para %95 değer kaybetti ama bence bu ilginç. Bunun bir sonraki döngü için potansiyel bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü bu proje üzerinde çalışan çok sayıda akıllı insan var. Çok fazla gelişme oluyor.”

ICP, İsviçre merkezli kar amacı gütmeyen bilimsel araştırma kuruluşu Dfinity tarafından geliştirilen bir kripto para projesi. Proje, güvenlik duvarları, bulut bilişim altyapısı ve veritabanları gibi merkezi sistemlere güvenmeden internetin hızını, gücünü ve ölçeğini çoğaltmayı amaçlıyor. Internet Computer ayrıca geliştiricilerin kodlarını doğrudan halka açık yükleyerek web siteleri, kurumsal BT sistemleri ve internet hizmetleri oluşturmasını sağlar.

Projenin token’ı olan ICP, yazı yazılırken 26.03 dolardan işlem görüyordu. Kripto para son 24 saatte %6 oranında geriledi. ICP ayrıca ATH’sinden %96.3 oranında geride bulunuyor.

Pal daha önce Internet Computer’ın “alandaki herhangi bir projenin en büyük tutkusu olduğunu” ifade etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir